vrijdag 26 mei 2017

Pur panelen

De panelen in PUR -PIR zijn uitstekend te verwerken in elk project. Ze zijn licht- en drukvast en bieden bij een lage isolatiedikte een hoog isolatierendement. De PUR -PIR isolatieplaten zijn aan beide zijden bedekt met een dampdichte alu- laag.


PUR staat voor polyurethaan, één van de beste en meest efficiënte isolatiematerialen op de huidige markt. Deze isolatievorm kun je toepassen onder de vorm van platen, maar ook onder de vorm van PUR -schuim. De platen hebben een betere isolatiewaarde dan de variant in schuim.

Bekijk ons aanbod en contatceer ons om meer informatie en prijslijsten. Wij bieden ook tal van andere isolatieproducten. Polyurethaan ( PUR ) hardschuim heeft als dakisolatieplaat een vaste plaats veroverd in nieuwbouw en renovatie, maar het wordt hoe langer hoe meer verdrongen door polysocyanuraat (PIR). PIR is door toepassing van polyol een verbeterde versie van polyurethaan.


In de isolatiesector zien wij de laatste jaren een . Deze panelen met pur , pir of mineraalwol isolatiekern worden in de fabriek van Isopan in Halle (Duitsland) geproduceerd. Isolatieplaten met hun toepassingen, prijzen en aandachtspunten vind je hier. PUR -platen, polystyreen, EPS, glaswol en rotswol platen en zoveel meer.


PUR of polyurethaan isolatie.

Geëxtrudeerde polystyreen panelen LISSE (styrodur) XPS SYNTHOS SL voor alle gebruik en onder-kelder van isolerende gevels Plakken met PUR -s… € 2 08. Sandwichpanelen hebben zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot zeer betrouwbare bouwmaterialen, opgebouwd uit twee stevige ALU-buitenplaten met daartussen een kern van PUR. PUR kan je voor verschillende vormen van isolatie . Nu is onze vraag: welke dikte hebben we nodig voor een goede isolatie? Ontdek ons ruim aanbod PIR en PUR isolatie online op Bouwdepot.


Koop of Verkoop pur op Marktplaats. Bouwen met SIP panelen : het unieke EcoCasco SIP Paneel. Een SIP paneel is een constructief sandwich paneel met isolatie en een direct af te werken binnen en buitenschil. De binnenkant van het paneel wordt gevormd door een licht gewicht sterk isolerend materiaal, met een Lambda waarde van 0. Heb je plannen om je woning te isoleren? Dan heb je ongetwijfeld al eens van de isolatiematerialen PUR (polyurethaan) en PIR (polyisocyanuraat) gehoord.


Beide materialen hebben een aantal zaken gemeen, maar er zijn ook belangrijke verschillen. Hieronder vind je alvast een handig overzicht van de . De tape is leverbaar in rollen van m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts