woensdag 24 mei 2017

Vloerkleed ivoor

Zuiver Nienke 1x 2cm. Het moderne vloerkleed is helemaal met de hand geknoopt, waardoor het zijn unieke uitstraling met visgraatmotief krijgt. De tapijten zijn met verschillende kleuren en op verschillende manieren bij elkaar geknoopt waardoor er een speels effect ontstaat. Gandia Blasco voor designmerk Gan Rugs zorgen voor een aangename sfeer in uw huis.


De vloerkleden worden traditioneel met behulp van weefgetouwen gemaakt en worden vervaardigd uit zuive.

De Hawaii is een prachtig duurzaam vloerkleed van het merk BRINKER FEEL GOOD CARPETS. Met het Shaggy Collection Ivoor vloerkleed breng je sfeer in het interieur. Dit tapijt oogt heerlijk fris en voelt lekker zacht aan. Gemaakt van 1 acrylgaren.


Bouquet Uni is een prachtig hoogpolig vloerkleed , samengesteld in twee kleuren waardoor het een prachtig 2-kleurige effect heeft. Met onze Bouquet Uni vloerkleden , verkrijgbaar in tal van neutrale kleuren, kunt u gemakkelijk stijl. Bekijk en bestel vloerkleed Rhapsody bij Roobol.

Karpet Nienke is een met de hand gevlochten kleed. Hij heeft een intrigerend uiterlijk en past goed ik ieder interieur. Keuze uit vele designs, kleuren en afmetingen. Met het Kayum handgemaakte Indiase vloerkleed creëert u makkelijk een bepaalde sfeer door zijn rustieke, warme uitstraling.


Hij voelt zacht aan en is toch duurzaam. Kayum doet wat een vloerkleed moet doen: het laat een kamer opleven. Een perfecte keuze, voor huis en kantoor. Wollen vloerkleden bieden volop charme . Het Janne vloerkleed in etnische print zorgt voor veel sfeer in je interieur en ziet er prachtig uit.


Bestel de Erin vloerkleed Bodilson 170x240cm ivoor op Musthaves. Floorita vloerkleed Zigzag is een zeer sterk vloerkleed voor zowel binnen als buiten in de kleuren grijs en ivoor met een afmeting van 133x1cm. Ons assortiment bestaat uit diverse hoogten en diktes en is gemaakt van duurzame materialen.


Daarnaast zijn er ook twee afmetingen beschikbaar, 170x2centimeter en 200x3centimeter. Het vloerkleed heeft een dikte van centimeter en is gemaakt van 1 wolvilt. Vloerkleed kabel ivoor kopen?


De Kabel ivoor is een geweven vloerkleed gemaakt van wolvilt.

Het kleed heeft een platte structuur en wordt gemaakt in . Nu met ruim opruimingskorting! Luxe hoogpolig vloerkleed met een warme uitstraling! Het type hawaii is een warme.


De Kabel antraciet is een geweven vloerkleed gemaakt van wolvilt. Garantie, jaar cbw garantie. Wil je dit karpet op maat laten maken? Het is een stoer kleed met een tijdloos design. Dit karpet is custom made te verkrijgen in elke gewenste maat, bij jou dichtstbijzijnde vestiging.


Dit prachtige hoogpolige vloerkleed is leverbaar is in maar liefst verschillende kleuren. Door gebruik te maken van verschillende tinten garens krijgt het vloerkleed ook een luxe karakter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts