maandag 29 mei 2017

Messing veiligheidsbeslag

SKG veiligheidsbeslag messing - ontdek hier ons uitgebreide assortiment - snel en simpel online te bestellen. Messing veiligheidsbeslag. Zeer sjiek en met kerntrekbeveiliging.


Deze set heeft een vaste greep en een bijpassende kruk en is vervaardigd uit messing en naderhand gepolijst en voorzien van een laklaag, waardoor het een glanzende uitstraling krijgt. Het veiligheidsbeslag is voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinder wordt beschermt tegen het uittrekken en uitboren van de .

Sterk veiligheidsbeslag zorgt ervoor dat jouw huis of bedrijfspand optimaal beschermd is. Het gehele assortiment veiligheidsbeslag in onze webshop voldoet aan de hoogste inbraakwerende eisen van het Nederlandse Certificering Instituut. De veiligheidsschilden en veiligheidsrozetten met . Om uw voordeur en andere buitendeuren zo goed mogelijk te beveiligen, is het hebben van veiligheidsbeslag cruciaal. Het zorgt voor flinke vertraging bij inbraakpogingen en beschermt uw cilinder en insteekslot tegen het uittrekken en afbreken van uw slot.


Ons veiligheidsbeslag voldoet aan de hoogste . Deze ovale set voordeurbeslag heeft een vaste greep en een bijpassende kruk en is voorzien van een hoogwaardig messingkleurige PVD coating. Door deze speciale behandeling is de finish van een buitengewone kwaliteit.

Dit maakt het product minder gevoelig voor corrosie en het behoud van de oorspronkelijke finish . Voor buitendeur inbraakwerend. Geschikt voor links en rechts draaiende deuren. Veiligheidsbeslag messing gelakt. Uitvoering langschild afmeting.


Skantrae voordeur van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk het model veiligheidsbeslag rubino - sligo ( messing ) en vraag een brochure aan! In de hoofdcategorie Weijntjes veiligheidsbeslag vindt u alles voor uw binnen- en buitendeuren en ramen. Sloten, anti-inbraakstrips, deurspionnen, rozetten, scharnieren en schilden maar dan stijlvol en elegant, uitgevoerd in de mooiste materialen tot aan compleet veiligheidsgarnituur met . Gaat je voorkeur uit naar een Aluminium-look?


Wat je ook kiest, het is geen probleem met dit complete programma deurbeslag. Deurbeslag voor binnen en buiten vind je bij GAMMA. Van luxe deurkrukset van messing tot veiligheidsbeslag tot sleutelplaat. Deurklinken gemaakt van de meest uiteenlopende materialen, in verschillende stijlen en voor ieders portemonnee.


Kenners kiezen ABUS deurbeslag. Kies uit een breed assortiment aan kleuren en stijlen.

Bekijk, vergelijk en reserveer jouw deurbeslag direct online. Afwerking: hoogglans gepolijst. Afmetingen: Diameter knop: Ø mm. Links- of rechtswijzend te monteren: ja.


SKG voordeurknop wordt vast (= niet draaibaar) op een SKG buitenkrukrozet of op het krukgat van . Een deur met alleen een goed slot beveiligen, is als een bad vullen en vergeten de stop te plaatsen. Met alleen een goed slot en een cilinder bent u er nog niet. Zonder inbraakwerend deurbeslag maakt u het voor het inbrekersgilde wel heel eenvoudig.


AXA biedt een uitgebreid assortiment veiligheidsbeslag , met of zonder . Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts