maandag 22 mei 2017

Knauf supafil prijs

De gemiddelde prijs per men andere info vind je hier. De spouwmuurisolatie van de toekomst. En wat de mprijs is voor spouwmuurisolatie bij uw woning?


Er is SUPAFIL inblaaswol om de hele woning brandveilig en duurzaam te isoleren. Met de SUPAFIL familie zorg je voor een perfecte isolatie van je woning , van kruipruimte tot zolder. Daar gaat u veel mee besparen!

Spouwmuurisolatie met Supafil is een relatief lage investering. De terugverdientijd is ongeveer – jaar. Het effect merkt u meteen in de winter: minder kou en tocht! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan ( prijs op aanvraag). Is naast warmte- isolerend ook nog eens geluidsisolerend.


Door de structuur vult het de spouwmuur en . Gespoten glaswol biedt heel wat voordelen ten opzichte van gespoten PUR. Het is brandveilig, niet-chemisch en makkelijk te verwijderen en te recycleren.

Wanneer je de prijs gaat vergelijken, zal je ook . Bij GT-Foam maken we steeds gebruik van het kwalitatieve Supafil inblaaswol. Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal, het aantal werkuren, de moeilijkheid wordt de prijs van glaswol isolatie berekend. Het concept van isolatie met Supafil is redelijk eenvoudig. Het verschil zit niet in de prijs , of isolatiewaarde (Rc- waarde).


Dit isolatiemateriaal kunt u vergelijken met mineraal wol, zeg maar glaswol of steenwol. Alleen wordt dit nu niet als isolatieplaat in de. Het aanbrengen van Supafil op de verloren zolder. Het is een vorm van glaswol met betrouwbare isolerende eigenschappen.


SupaFil spouwmuurisolatie. SUPAFIL spouwmuurisolatie maakt uw woning comfortabeler, draagt bij aan een beter milieu, brengt uw maandelijkse energiekosten omlaag en verhoogt de . Knauf insulation academy. Deze innovatie heeft geleid tot in een kwalitatief hoogwaardig product met . Toonaangevend in na-isolatie.


Wilt u de muren van uw huis laten na-isoleren en maximaal besparen op uw energieverbruik? Zowel bij nieuwbouw als bij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts