donderdag 18 mei 2017

Fitness prijzen

Bekijk nu welke abonnement het best bij jou past! Kies uit Basic-Fit Easy, Smart of Flex. Bij sommige fitnessketens laten ze het toe om met eenzelfde lidkaart bij verschillende clubs in België te sporten. Dat is handig wanneer je verhuist of van werk verandert.


Onbeperkt fitness : dagen per week onbeperkt sporten.

U kan gemakkelijk en veilig online betalen met visa, mastercar Paypal, enz. Deze abonnementen geven u All in toegang tot Stadium Coupure en al zijn activiteiten. Dit omvat fitness met Technogym apparatuur voorzien van cardiotheater. Naam abonnement, Aantal maanden, Maandbedrag. Sportoase vindt het belangrijk dat u UW doelen bereikt.


Om dat maximaal na te streven is het belangrijk om een formule te vinden die qua besteding in tijd en activiteit het best bij uw verwachtingen aanleunt. Met de abonnementstructuur van Fitness Club Sportiom heb jij de touwtjes in handen.

Jij bepaalt dan ook hoeveel. Dit is inclusief fitness , gratis groepslessen en een lidmaatschap voor City Bootcamp. Daarnaast heb je een aantal.


Voor het basislidmaatschap zijn de volgende prijzen van toepassing: . Je kan lid worden voor jaar, maanden of een periode naar keuze met of zonder domiciliëring. Je kan ook betalen per keer of een beurtenkaart nemen. MAAND JAAR STUDENT (voltijds dagonderwijs) MAAND JAAR VANAF 60. Als je een abonnement onderschrijft vertellen ze je niet dat je onvoorwaardelijk maanden moet betalen , gezondheidsproblemen of verhuizen is geen geldige reden. Wie heeft er ook slechte ervaringen mee , oa agressieve verkoopstechniek en onwil om het abonnement te . Benieuwd wat de kosten zijn om te Fitnessen bij BeverlyGym?


Bekijk deze pagina voor alle prijzen met uitleg over de verschillende contracten! Bij JT- fitness heeft u keuze uit verschillende abonnementen. Daarmee kunt u kiezen voor een abonnement dat het beste aansluit op uw persoonlijke wensen en behoeften. FITNESS STUDENT EN PLUS.


Halfjaarkaart: € 2per maand.

Inclusief sauna, dompelbaden, luxe kleedkamers. Gratis douches en lockers. Na het actie tarief € 3per maand en opzegbaar per maand. Leden van Voorburg kunnen met hun pas . ONZE nieuwe fitness - en cardio zaal is voorzien van een volledig airco systeem.


De groepslessen zijn bij beide inbegrepen. Contracten al vanaf € 1per maand. Bij elk abonnement mag u gebruik maken van de fitness , cardio en alle groepslessen!


U kunt altijd vrijblijvend . Bij F-S Fitness voor elke doelgroep een passend abonnement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts