vrijdag 26 mei 2017

Grijze bakstenen muur

De regel in interieurdesign is dat er naast donkere elementen ook altijd lichte tegenhangers moeten bestaan. In deze woonkamer is gekozen voor een bijzonder donkere wan inclusief haard en donkere bakstenen die de muur vullen. Daartegenover staat de lichte vloer en de charmante lichtgrijze bank. Het is een grote trend in interieurland: stenen muren in huis.


Hoe ruwer de uitstraling, hoe beter.

We zien bijvoorbeeld veel bakstenen muren terug waarvan de rode gloed van de stenen het interieur een industriële uitstraling geeft. Ook strakke stenen muren zien we vaak en voor de liefhebbers van een . De structuur van beton en bakstenen oogt mooi, maar grijs blijft maar grijs en baksteenrood gaat ook vervelen. Ontdek in het stappenplan hoe weinig tijd en materiaal je maar nodig hebt om kleur aan je interieur te geven. Metselstenen in vele maten, kleuren en voordelige prijzen! Waarom Steenhandel Geurds?


We begrijpen dat u daarom dé juiste gevelsteen wilt vinden. Dankzij het sterke merk Terca en zijn collecties bakstenen bent u zeker van topkwaliteit.

Wij zorgen voor verregaande service en zekerheid. Vind uw ideale gevelsteen op basis van kleur, formaat en type. Een bakstenen muur is mooi in al zijn eenvou maar je kunt hem ook overschilderen, inspiratie met wit geverfde bakstenen muren.


Een ruim assortiment Steen behang en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Koop of Verkoop grijs op Marktplaats. Op bakstenen in gemetselde gevels kan een, visueel hinderlijke, witte uitslag voorkomen.


Indien zich in de muur oplosbare zouten bevinden dan worden die door het water meegevoerd. Veelal zal een cementsluier van portlandcement een licht grijze verkleuring geven. Een echte robuuste bakstenen muur in jouw moderne appartement?


Dat kan nu met dit stoere HD vliesbehang met onbewerkt steenmotief. Dit indrukwekkende behang met fantastisch steendesign maakt van elke wand een unieke eyecatcher! Creëer een te gekke bakstenen muur in je eigen huis of appartement met dit bijzondere lichtgrijze vliesbehang met realistisch steen motief.


Dit mooie grijze vliesbehang met onbewerkte lichtgrijze bakstenen gee. Muurstenen nu bij HORNBACH kopen! Bakstenen in het interieur zijn hot!

Muurstenen: Laagste prijsgarantie, ruime keuze, dagen retourrecht, ook in de vestigingen. Bij het bereiken van de kelder, leidde Alex hen door een lange gang en stopte in een lege kamer met grijze bakstenen muren en een betonnen vloer. Naast de kleine fluorescerende lampen die moeite hadden de ruimte te verlichten, scheen een dunne straal zonlicht door een smal venster nabij het plafond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts