maandag 29 mei 2017

Accountmanager bouwmaterialen

Accountmanager Bouwmaterialen vacatures beschikbaar op Indeed. Bekijk online vacatures als accountmanager in de branche Bouw Installatie op de grootste vacaturebank van Nederland. Solliciteer nu voor een baan als accountmanager bouwmaterialen.


Je verleent commerciële service aan . Je bouwt aan relaties met bestaande en nieuwe klanten waardoor je de omzet in jouw regio . Bekijk accountmanager bouwmaterialen jobs en carrièreinformatie op Monster.

Door het enorme marktpotentieel weet jij bij de juiste mensen te lobbyen om projecten binnen te halen. Er worden elke dag nieuwe vacatures gepost. Voor ons salesteam zijn we op zoek naar accountmanagers met de meest uiteenlopende achtergronden.


Maar dit is niet zomaar een baan in de verkoop! Commercieel Medewerker Binnendienst (via WETALENT, ETTEN-LEUR). Weet jij alles van bouwmaterialen en ben jij het commerciële talent dat ons team op de binnendi.


Ben jij een ambitieus salestalent dat zich . Onze opdrachtgever is een bouwhandel met meer dan vestigingen en maken deel uit van een groter geheel waarin zowel de aannemerij als de eigen produktie van bouwmaterialen vervat zit.

Onze klant is een bouwhandel met meer dan vestigingen en maken deel uit van een groter geheel waarin zowel de aannemerij als de eigen produktie van bouwmaterialen vervat zit. Women In Sales zoekt een Account Managers. Een nieuwe baan met leuk werk.


Vind eenvoudig je nieuwe job. Je bedient grote, soms landelijke opdrachtgevers op strategisch en tactisch niveau. LMH ENGINEERING - EINDHOVEN. Je bouwt een eigen klantennetwerk in de bouwbranche op, die je vervolgens uitbreidt en beheert. Een groot project, nieuw product, dienst of actie?


Je gaat actief aan de slag met het uitdiepen van de huidige klantrelaties en benaderen van nieuwe klanten. Door jouw kritische vragen weet je precies wat er speelt bij de klant, . Openstaande vacature: Junior en senior accountmanager bouwmaterialen bij Infinity Jobs. Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van Isover isolatieproducten binnen het werkgebied.


Je richt je met name op de sectoren bouw , prefab, afbouw en renovatie. In deze uitdagende functie zorg je voor een kwalitatieve wijze van relatiebeheer met bestaande klanten zoals dealers, aannemers en . Jij bent de accountmanager die met de perfecte voorbereiding en kritische .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts