donderdag 25 mei 2017

Oude granieten vloer

Dit is terrazzo of zoals het ook wel genoemd wordt: . Wie weet er een wondermiddeltje om een oude granieten vloer weerglansend te krijgen? De vloer is nu dof en er zit een witte waasoverheen. Wilt u ook een graniet of terrazzo vloer laten leggen in uw woning, badkamer of keuken?


Laat u dan eens goed informeren over de kosten per m2. Indien uw granito vloer , dan wel granito aanrechtblad zodanig verzakt of beschadigd is, dat deze doormiddel van schuren niet meer in de oude staat te herstellen is, dan kan Kuipers Natuursteenonderhoud deze granito vloer , schouw of dit granito blad voor u renoveren.

Voor het granito renoveren . Hallo medeklussers, Met dank voor de informatie op deze site graag uw idee over het volgende: Ik ben sinds enkele tijd bezig met de restauratie van een oude 30-er jaren woning met mooie oude granieten vloeren. Wij vonden het mooi omdat het past bij een oud huis. Veel jaren dertig huizen hebben nog een mooie terrazzo vloer van oudsher van ze zijn bijna onverslijtbaar.


Als het eenmaal ligt dan ziet niemand dat het er pas net is, en dan . Hallo, ik heb sinds kort een ( oude ) woning met in de badkamer een granieten vloer of zo iets. Ook mijn aanrecht is van hetzelfde materiaal. Een traditionele terrazzo vloer maar ook de moderne granito grindvloer is zeer eenvoudig in onderhoud en vlekken zoals rode wijn en koffie zijn snel en makkelijk te verwijderen m.

Door verder ontwikkelde technieken is de creatieve vrijheid van terrazzo . Polijsten van een oude granieten vloer van vierkante meter. Terrazzo is het Italiaanse woord voor terras. Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Op zoek naar een goede, betaalbare en ook nog erg betrokken vakman, zoek niet verder.


Jan is een ambachtsman maar daarnaast ook een innemende persoonlijkheid. Onze granito vloer is als nieuw en dat tegen een zeer scherpe prijs. Daarnaast werkt Jan schoon en . Wanneer u een woning heeft waar een oude terrazzo of granito vloer in zit hoeft u deze absoluut niet te verstoppen onder een andere vloerbedekking.


Het is een vloer die gemaakt is om net zo oud te worden als uw huis zelf, en dat biedt u een groot deel gemak. Een terrazzo of granito vloer die al een heleboel jaren in uw . De granieten vloer die onder plavuizen in de gang bleek te liggen, voegt die twee kanten mooi samen. Opgeknapt kan het iets toevoegen aan het huis, maar daar moet dan eerst wel even voor gezweet en gepiekerd worden. De plavuizen waren er namelijk met veel overtuiging overheen gelegd. Erik heeft mijn oude granitovloer weer helemaal in zijn oude glorie hersteld!


Nadat de vloer door ander was verprutst, ging Erik vol enthousiasme de uitdaging aan om deze vloer weer te herstellen.

Authentieke terrazzo vloeren bij De Steenen Vloer. Deze vloeren kunnen beslist niet over bestaande oudere vloeren heen worden gestort, wel kunnen wij oude terrazzo vloeren voor u renoveren. Ik ben bezig de badkamer van ons net gehuurde huisje een beetje op te knappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts