dinsdag 23 mei 2017

Bamboe bad

Het bad is gemaakt van milieuvriendelijk bamboe , welke weinig onderhoud nodig heeft. Het is geheel verlijmd en werkt niet na, zoals hout. Vrijstaand losstaand Bamboe Wellness Whirlpool Bad Ligbad. Milieuvriendelijk en trendy ! Met een badkuip heb je altijd de keuze of je een heerlijk warm bad neemt of toch snel onder de douche springt.


Maar waar plaats je je shampoo , spons en douchegel?

De oplossing is dit badrekje waardoor je niet langer op d. Voor iets meer luxe is enkel een ontspannen bad en een handige badplank van bamboe nodig. Dankzij het badrekje alle toiletartikelen binnen handbereik hebben zonder deze op de overvolle badkuiprand te moete. Geniet optimaal van het badderen met dit bamboe badrekjes.


Bamboe Badrekjes koop je eenvoudig online bij bol. Speciaal voor tablet of boek. Vertroetel je kleintje met de zachtste badhanddoek uit bamboe. Bamboe is een heerlijk zacht materiaal : het is zacht én blijft zacht, ook na de was.


Bamboe heeft daarbij ook een zeer goede absorptie, ideaal materiaal voor een handdoek dus.

De handdoek voelt heel soepel aan en is dun geweven. De bamboe baddoek, gemaakt van bamboe vezels, bevat van nature een hogere weerstand tegen bacteriën. Bamboe handdoeken staan bekend om hun superieure reinigingsefficiëntie, zachtheid en hoog vocht absorberend vermogen. Bovendien zijn ze geurloos en hypoallergeen. Uitermate geschikt voor een gevoelige . Koop mode Planken Online.


Als er één categorie producten is waar je de superieure kwaliteit van bamboe direct ervaart, dan zijn het wel handdoeken en badlakens van bamboe textiel. Want wat is er nou lekkerder dan als je uit de douche of het bad stapt, en een lekkere dikke, super zachte bamboe handdoek of badlaken kan . Bamboe badlakens zijn ultra zacht en super absorberend. Een badrekje van bamboe met een aantal heerlijke badkamerproducten. Deze zal worden gebruikt om het Borax na verduurzaming uit het bad te laten lopen. Tafel waarop het bamboe kan . Natuurlijk is hout gevoelig voor water en vocht, maar als je het juiste hout kiest en de juiste behandeling, dan kan het zeker.


Hardhout is het makkelijkst om toe te passen in natte ruimtes. En bamboe is vergelijkbaar met . De humble brush, gemaakt van panda vriendelijk bamboe (ja echt waar) gaat net zo lang mee als een gewone tandenborstel, maar is in tegenstelling tot de normale tandenborstels biologisch afbreekbaar. De superieure kwaliteit van bamboe ervaar je direct bij handdoeken en badlakens van bamboe textiel. Want het is zo heerlijk om als je uit de douche of het bad stapt, een lekker dikke, super zachte bamboe handdoek of badlaken omte slaan.


Je wilt geen afscheid meer nemen van je bamboe.

Fantastische bad -cape met een prachtige omzoming in de vorm van een uil die de baby goed omvat en hem warm maakt na het bad … Gemaakt uit bamboe en BIO katoen! Neen, neen, huilde de bamboe angstig, zo hard kun je toch niet zijn, we zijn toch altijd goede vrienden geweest. Maar ik hoorde het meteen: hij bad tot de mens. Mens, als je bestaat, geef me een teken!


Hij twijfelde aan mijn bestaan, net zoals ik aan dat van hem had getwijfeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts