dinsdag 16 mei 2017

Teak naarden

Wij zijn een sterk groeiende teak tuinmeubelen winkel met hoge ambities, en een grote passie voor teakhouten tuinmeubelen van hip-modern tot elegant-klassiek. Ons team bestaat uit zeer gedreven en enthousiaste mensen, waarbij service en kwaliteit op nummer één staat. De Teakspecialist openingstijden zijn zeer ruim zodat je altijd een moment kunt vinden om langs te komen. Geen tijd om langs te komen? Tuinmeubelen koop je bij een specialist, wij hebben ons gespecialiseerd in teakhout maar hebben inmiddels ook prachtige tuinmeubelen van andere materialen.


Bent u op zoek naar mooie tuintafel?

Bij ons bent u aan het goede adres, wij hebben de grootste collectie teak tuintafels van Nederland. Onze tuinmeubelen worden geproduceerd in Indonesië, onder ons eigen label Garden Teak. Heerlijk zonnen op een teak loungebank. Onze ruime showroom heeft vele modellen op voorraad. Kom langs en neem mee of bestel online bij de Teakspecialist!


Knappe tuinmeubelen in outlet? U kunt bij ons terecht voor al uw teak meubels: tafels, kasten, dressoirs, tv-meubels, stoelen en nog veel meer. Al onze teak meubels zijn gemaakt van eerste kwaliteit massief .

Naarden en doe een goede deal! Wij hebben een grote winkel en zijn op online gebied niet te missen. Bij ons vindt je de grootste collectie teakhouten tuinmeubelen van Nederland.


Naast onze showroom bieden wij onze hele collectie ook online aan en bezorgen wij door heel Europa. Leuke ronde tafel met een teak houten blad en een klassiek onderstel. Het blad heeft een doorsnee van 160cm. Bestel online of bezoek onze showroom! Santhagens spreekt over meer geld dan Brouns.


Er werd teak van geplant in Brazilië. Leuke winkel, heel veel teak tuinmeubelen. De buitenhuid is teak , de binnenhuid van mahonie en de dekken zijn van Redwood of teak en het achterdek van Peroba de Campos.


Iets interessants gezien bij Teak Tuinmeubelen? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Op 123Klantervaringen staat een . De mooiste A-kwaliteit teak tuinmeubelen - Schitterende designs van klassiek tot hip modern - Wij leveren binnen dagen, volledig gemonteerd in uw tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts