maandag 29 mei 2017

Isoleren woning subsidie

Hoe betaal je een warmtepomp of isolatie van je dak, ramen, spouw of vloer? Ontdek welke subsidie of lening jij kunt krijgen. Energie besparen is betaalbaar. Heeft u een koopwoning waarin u zelf woont?


Dan kan de Vereniging van Eigenaren subsidie aanvragen voor de isolatie van de woningen.

Van de kosten kunt u ongeveer tot terugkrijgen. De subsidie moet u aanvragen voordat u de werkzaamheden laat uitvoeren. Je kan deze vergoeding voorlopig dus niet meer aanvragen. Voor andere financiële ondersteuningen voor isolatie , waaronder een verlaagd BTW-tarief en goedkope.


Op dit moment zijn er een aantal subsidies beschikbaar. Het gaat daarbij om het BTW tarief voor arbeid en (in beperkte mate) voor materialen. De verlaging geldt niet . Ontdek in twee stappen of er subsidies en aantrekkelijke leningen zijn om uw woning energiezuiniger te maken.

Zo wordt energie besparen en zelf opwekken nog voordeliger. Hoeveel subsidie kan je krijgen? Deze subsidie was zodanig populair, dat het budget voor particulieren reeds op is. Het maximale subsidie bedrag per individuele woningeigenaar is € 20.


De isolatie subsidie is er tot december . De plaatsing van woningisolatie (arbeidskosten) valt in de lagere BTW categorie van in plaats van de gebruikelijke. Natuurlijk zijn er ook aan deze regeling enkele voorwaarden verbonden. Een belangrijke voorwaarde die je moet onthouden is dat je woning ouder dan jaar . Landelijke subsidies zijn er niet meer zoals het er vroeger was.


Om het nog interessanter te maken kan je een isolatiepremie aanvragen bij je netbeheerder. Laat uw woning in Den Haag nog dit najaar isoleren , want dan maakt u aanspraak op subsidie van max van de gemaakte kosten! In Amsterdam is nu subsidie beschikbaar voor het isoleren van uw woning ! De regeling is bedoeld om particuliere eigenaren te stimuleren hun eigen woning te isoleren. Subsidie op isolatie in Amsterdam! Welke subsidies kunt u krijgen bij het na isoleren van woningen ? IsoBouw zet ze voor u op een rijtje.


Dit jaar is er een potje van 1miljoen euro aan isolatiesubsidie voor particuliere koopwoningen.

De 1miljoen subsidie die vanaf september vorig jaar beschikbaar was, was bedoeld voor particuliere koopwoningen. Pot met miljoen voor woningisolatie - subsidie na een jaar al bijna uitgeput . Er is opnieuw subsidie beschikbaar voor de isolatie van particuliere koopwoningen. Huiseigenaren kunnen maximaal 5euro subsidie krijgen voor energiebesparende maatregelen in hun woning.


Vraagt u de subsidie samen met minimaal buren tegelijk aan? Dan komt u in aanmerking voor de burenbonus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts