donderdag 18 mei 2017

Metalen rooster op maat

De eerst genoemde maat geeft de draagstaafrichting aan. In de industrie en bouwsector worden vloeroosters toegepast als bordesrooster , hekken en gevelbekleding. Ook rooster opties in RVS, aluminium, kunststof of.


Onze veelzijdige metalen roosters worden gemaakt met de grootste zorg door het samenpersen van stalen draag- en vulstaven onder hoge druk, ze hebben . Het MEA-Metal programma verzinkt stalen roosters wordt in een van de modernste fabrieken van Europa vervaardigd.

De roosters hebben opvallende constructiekenmerken. Zo is elk rooster -snijpunt. Industrieroosters worden in standaard afmetingen geleverd of op maat. Beschrijving van de specificaties.


Naast de standaard maten, welke te vinden zijn op deze website, kunnen wij ook metalen roosters en treden speciaal voor u op maat maken. Dus roosters kopen doet u met een gerust hart bij Limtrade. Limtrade levert een groot assortiment roosters en treden, bijvoorbeeld perfo spil treden en perfo rechte roosters.


Metaal op maat maken is voor ons dan ook geen probleem.

Naast een ruim assortiment aan metalen , koopt u bij ons ook hout, glas, gereedschap en materialen voor uw tuin. Wij voeren alle benodigde bewerkingen onder één dak uit. Deze roosters zijn opgebouwd uit draagstaven die met elkaar verbonden worden door verbindingsstaven die er onder druk ingeperst zijn.


Daarna wordt rond ieder rooster een speciaal geconstrueerde kader aangebracht en gelast. Deze kader garandeert de volledige opsluiting van draag- en verbindingsstaven. Las-Pers producent en leverancier van roosters en traptreden, Las-Pers produceert roosters in staal, roestvaststaal, aluminium en kunststof.


Design : Be Different GCV. Staco Belgium biedt een compleet assortiment roosters en traptreden in staal, aluminium en RVS. Voor iedere toepassing biedt Staco een oplossing, van vloer- en balustraderoosters tot gevelbekledingen. Staco Nederland biedt hoogwaardige roosters en traptreden in staal, aluminium en RVS.


De hoogwaardige thermisch verzinkte (gegalvaniseerde) staal roosters van Bouwbestel zijn mm hoog, hebben een maas (vierkante gaten) van 30×30mm en een netto staaldikte van 2mm (vaak wordt de zinklaag meegeteld om tot 2mm te komen). De stalen roosters zijn onder meer te gebruiken als vloerrooster , . Voor maatwerk in stalen roosters , traproosters, vloerroosters, deurroosters en looproosters, verzinkt of gegalvaniseerd. Snel geleverd of op afspraak af te halen.


Al jaar vakmanschap VanRooy. De persroosters bestaan uit een stevig rooster van draag- en vulstaven van solide bandstaal. Maximale draagstaafmaat x 3mm.

Welkom BBQ makers en barbecue liefhebbers! Metalen draaitrede met mof in vlakke staal plaat. U bevind zich in de online winkel van BBQ makers. BBQ makers is een bedrijf waar u een hoogwaardig barbecue rooster en barbecue accessoire kunt laten maken.


Ja u leest het goe wij maken elk barbecue rooster voor u op maat dus bijna alles is mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts