donderdag 25 mei 2017

Novilon tegelmotief

Vier verschillende natuurgetrouwe dessins in sobere tinten. Mooi om de pure uitstraling. Sterk kwaliteitsvinyl dat jaren lang meegaat. In tegenstelling tot laminaat- of houten vloeren verminderd Novilon omgevingsgeluid en contactgeluid.


Daarbij is Novilon mooi en makkelijk in onderhoud.

Prachtige tegelmotieven, maar dan met alle voordelen van een vinyl-vloer. De tegels hebben een 40mm dikke transparante beschermlaag die voorzien is van een PUR finish voor eenvoudiger onderhoud en langere levensduur. Novilon is een kamerbreed vinyl vloerbedekking dat uw zintuigen prikkelt.


Makkelijk in onderhoud en comfortabel in geluid. Bekijk alle voordelen van een Novilon vinyl vloer en bestel hem bij KARWEI. In de webshop vind je een uitgebreid aanbod.


Vinyl in moderne kleuren en dessins.

Een vinylvloer koop je óók bij Leen Bakker. Plaats meteen je bestelling! Bovenop Novilon zit ook nog een speciale coating die je vloer jarenlang beschermt tegen slijtage.


Duurzaam tapijt voor ondernemers. Vele niet van echt te onderscheiden hout, tegel , marmer en linoleum dessins in PVC vinyl. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en materialen, en leverbaar in talloze kleuren en dessins.


U vindt het op deze site en bij onze dealers! Tapijtcollecties collectie tapijt projecttapijt. Dat komt door de zorg en aandacht die de ontwerpers besteden aan de dessins en uitstraling.


En door de zorgvuldigheid waarmee het is geproduceerd. Opvallend is de matte en natuurlijke look, daarvoor is Daimond seal verantwoordelijk. Flexxfloors Stick Deluxe Tegel Betonlook Licht m².


Alleen met GAMMA Voordeelpas. Diverse coupons vinyl en novilon , tapijt en vloerbedekking in allerlei soorten maten, afmetingen, kwaliteiten op te halen in onze showroom in den bosch bezorgen en of leggen omgeving den bosch tegen. Dankzij de vele verschijningsvormen in diverse stijlen, kleuren en dessins hebben wij voor iedere smaak een geschikte vloer.

Een warme hout-look, strak tegelmotief of unieke bloemenprint, alles is mogelijk met Vinyl! Komt u eens een kijkje nemen in onze showroom en laat u inspireren door de vele keuzemogelijkheden. Novilon heeft een schitterende collectie vinyl welke door ons te leveren is. Het is mogelijk om via de site een Astaaltje van uw voorkeur te bestellen. Door het enorme aanbod van motieven en kleuren is er altijd wel een vinyl dat bij u past.


Houtstructuur, tegelmotief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts