dinsdag 23 mei 2017

Luxaflex kiep kantelraam

Steeds meer mensen kiezen voor draai- en kiepramen. Deze zijn eenvoudig te openen aan de bovenkant om een constante stroom frisse lucht binnen te laten. Verder zijn ze zeer praktisch. Ze gaan volledig open naar de binnenkant, zodat het eenvoudiger wordt om de ramen te reinigen.


Omdat draaikiepramen over het algemeen een klink of greep hebben die voor het raam uitsteekt adviseren wij om een oplossing te kiezen die achter deze.

Neem dan eens een kijkje in onze collectie. Speciaal voor draai- kiepramen hebben wij mooie en praktische raamdecoratie ontwikkeld. Zo hebben we speciale rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen en aluminium jaloezieën voor draai- . Deze jaloezieën met fijne lamellen van 16mm, 25mm of 35mm zijn ideaal voor draai kiep ramen. Doordat de lamellen smal zijn kunnen deze jaloezieën achter de klink langs geplaatst worden zodat deze nog goed te gebruiken is.


Wij raden aan om de jaloezie te voorzien van zijgeleiding. Wanneer u niet in de ramen wenst .

Hierdoor kunt u uw raam eenvoudig bedienen en sluit de raamshutter perfect aan op uw kiep of kantelraam. Blend Window Fashion shutters zijn voorzien van een driezijdig profiel om de shutters volledig op het raam te kunnen monteren. Geïntegreerde magneten zorgen ervoor dat de shutters stevig op het raam blijven . Tegenwoordig kiezen architecten en huiseigenaren steeds vaker voor draaikiepramen. Draaikiepramen zijn praktisch omdat deze ramen op twee manieren geopend kunnen worden.


U kunt het raam helemaal naar binnen draaien zodat het makkelijk te wassen is, of u kunt het raam van bovenaf naar binnen kiepen , ideaal . Omdat een draai-kiepraam op verschillende manieren geopend kan worden, is het zeker van belang dat raamdecoratie hierbij niet in de weg hangt. Wat voor gordijnen bij ramen die naar binnen opengaan? Veel moderne woningen zijn voorzien van ramen die naar binnen opengaan, ook wel draai- kiepramen , kiep - kantelraam of kantelramen genoemd.


Dan vraag je je wellicht af wat voor gordijnen geschikt zijn voor ramen die naar binnen . Heb je zulke ramen in huis? Weet iemand een alternatief voor een Luxaflex rolgordijn voor een kunststof draaikiep raam? Wij vinden Luxaflex wel erg duur. In deze woning zitten kantel en kiepramen.


Ik zit met hetzelfde probleem, als je echte Luxaflex wilt (Duette of Plisse) ben je inderdaad een vermogen kwijt. Ik weet niet of dat ook voor TO geldt, maar ik ben niet op zoek naar decoratie voor dakramen (VELUX) maar voor zgn.

Ik heb boven in de slaapkamers kunststof Kiep - Kantelramen. In mijn eigen kamer heb ik gordijnen hangen en dat gaat prima. O sorry , ik noem luxaflex gewoon luxaflex ;). Rolgordijn nano past dus op draai kiep ;) Die duo plissé ziet er voor de badkamer wel erg leuk uit , dan idd die top down. Behalve verticale jaloezieën, is elk soort raamdecoratie mogelijk voor een draai- kiepraam.


Ieder product heeft eigen passende klemsteunen, van rolgordijnen tot horizontale jaloezieën. Met de klemsteunen monteer je deze aluminium jaloezie eenvoudig op je draai- kiepraam zonder dat. Een ruim assortiment Raamdecoratie en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Ook een ventilatierooster is geen probleem voor het systeem. Deze zal keurig aan de onderzijde van het rooster aansluiten wanneer u -5cm van de hoogte afhaalt. Er is echter een sponningdiepte van . Gordijnen, rolgordijnen en jaloezieën. Alle raamdecoratie bij GAMMA.


Van shutter tot lamellen. Ook duo rolgordijn, vouwgordijnen en plissé. Dan kun je je nieuwe raamdecoratie heel simpel bevestigen met onze klemdragers.


Deze dragers klem je simpelweg vast op je ramen en hier monteer je je raamdecoratie op. Zo kun je eenvoudig je plissé gordijnen, jaloezieën of rolgordijnen op kunststof kozijnen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts