dinsdag 23 mei 2017

Bevestiging dakpanplaten

Lees hier de dakpanplaten montagehandleiding. De instructies beslaan normale types dak die veel voor komen in Nederland. Lees de instructies zorgvuldig door alvorens met de montage van de dakpanplaten.


Bij de dakpanplaten zijn speciale schroeven te verkrijgen. De schroeven zijn gemakkelijk met een boorma- chine, die is voorzien van een slipkoppeling, te bevestigen.

Goedkope dakpanplaten in antraciet, zwart en rood koopt u bij Beplatingswinkel. De dakpanplaten zijn eenvoudig te monteren, duurzaam en kleurvast. De platen zijn van staal met een hoge kwaliteit en voorzien van een zinklaag van . Indien er versneden moet worden, moet men een knabbelschaar of metaal zaag met fijne tanden gebruiken.


Op deze bladzijde onze montage handleiding van de Zwepol Stalen Dakpanplaten. Hierdoor hopen wij (veel gemaakte) fouten tijdens de montage te voorkomen. Ook voor een doe het zelf klus zijn dakpanplaten namelijk geschikt.


U hoeft geen expert te zijn om onze platen te monteren.

Uiteraard worden de dakpanplaten van Icopal geleverd met passende hulpstukken voor elke aansluiting en afwerking. Bij toepassing voor dakrenovatie kan in veel situaties de bestaande, . De nagels worden aan de voorzijde, in het naar beneden gebogen gedeelte van het dakpanelement, naast het golfdal (buiten de waterlijn) aangebracht. Reken met nagels per m 2. De lengte van de Kingstile dakpan is korter nl. Dit laatste zorgt er voor, dat dit profiel bij uitstek geschikt is voor kleinere . De C3dakpanplaat is snel en eenvoudig te monteren. Moet u desondanks de platen iets bijsnijden, gebruik daarvoor dan een knabbelschaar of een fijne metaalzaag.


De panlengte van onze dakpanplaten is 3mm. Wij adviseren om de dakpanplaten iedere 3mm (onder elke knik) met dakpanlatten te ondersteunen. Onderling worden de overlappingen met mm . Nogmaals: houd rekening met de volgorde (van onder naar boven en van rechts naar links). Gebruik voor de bevestiging zelfborende schroeven van 4. Metalen dakbedekking nu bij HORNBACH kopen!


De schroeven zitten in het dal, het diepste punt, van de plaat. Voor een juiste bevestiging heb je ongeveer tien tot elf schroeven per vierkante meter nodig. Dakpanplaten worden op de sporen van de kap eronder bevestigd met speciale schroeven.

Dit aantal is een minimum om te voorkomen dat de platen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts