woensdag 31 mei 2017

Houten vloer poetsen

Houten vloeren schoonmaken. Massieve houten vloeren zijn heel kostbaar, dus de manier van schoonmaken kan kopzorgen opleveren, zeker als je niet weet waar het hout mee behandeld is. Volg de stappen in dit artikel om je houten vloer schoon. Heeft er iemand tips hoe ik mijn houten vloer het beste kan schoonmaken?


Het is een eikenvloer met whitewash en olie bewerkt. Welke schoonmaakmiddel kan ik het beste gebruiken?

Hoe maak jij je houten was- vloer schoon? Meer resultaten van forum. Hoe houdt u een houten vloer schoon? Vocht zorgt er namelijk voor vlekken en onregelmatigheden in uw parketvloer. Ook al neemt u deze voorzorgsmaatregelen, uiteindelijk zal uw vloer toch vies worden, en moet u deze schoonmaken.


Allereerst moeten houten vloeren elke week geveegd worden met een zachte bezem. Een echte houten vloer draagt bij aan de gezelligheid in uw huis. Ook is het een duurzame vloer, mits u de houten vloer goed onderhoudt.

Ook al heeft een houten vloer niet veel onderhoud nodig, toch is het belangrijk dat het onderhoud dat u wel moet doen goed gebeurt. We hebben een paar tips onder elkaar gezet die . Hoe krijg je een houten parketvloer weer mooi schoon? Lees hier de stappen hoe je je vloer reinigt met de juiste schoonmaakmiddelen zodat er geen doffe vlekken komen op je hardhouten pakket. Wij hebben het complete onderhoudsplan voor uw houten vloer ! Schoonmaken van uw houten vloer wordt kinderspel! Oude houten vloeren schoonmaken dient zorgvuldig te gebeuren.


Een oude vloer kan erg vervuild zijn door bijvoorbeeld diep ingelopen stof en vet in deuken , kieren en kerven. Er gaat niets boven een houten vloer. Een houten vloer schoonmaken is simpel wanneer dit correct gebeurt. Maar hoe blijft uw eiken parket vloer zo mooi als het eerste moment dat u er een stap op zet? Lees in dit artikel hoe u de vloer reinigt en onderhoudt.


Ontdek daarnaast handige tips om onnodig olieonderhoud te voorkomen. Voor het wekelijkse en maandelijkse onderhoud van uw houten vloer zijn er talloze producten op de markt. Omdat het lastig kan zijn een keuze te maken bieden we u hier een overzichtelijke lijst aan.


Op deze manier krijgt u snel en eenvoudig een beeld. Lecol Clean OHkunt u gebruiken voor wekelijkse .

Je houten vloer goed onderhouden en afwerken bepaalt het karakter van de vloer. Hier vind je de manieren om een houten vloer zonder water schoon te maken. Een plankenvloer is de oudste en meest voorkomende houten bevloe- ring.


Planken die rechtstreeks op de balken genageld zijn, vormen vaak een. Zorg ervoor dat de vloer onder het tapijt en de vloer eromheen niet te veel van uitzicht gaan verschillen door het poetsen. Kleef een mat of tapijt nooit vast. Combineer het schoonmaken van je houten vloer met het broodnodige onderhoud.


De JEMAKO vloerset wit maakt je vloer niet alleen stralend schoon, maar heeft ook een verzorgend effect. Parket, laminaat en houten vloeren. Om welke ondergrond gaat het? Gelakte kurk- en bamboevloeren. Voor het onderhoud van je houten vloer hangt er veel af van het product waarmee je je parket behandelt.


Daarnaast zijn er ook heel wat onderhoudsproducten, maar niet elk product is geschikt voor parket. Zo heb je een ander product nodig voor een verniste parketvloer dan voor een geoliede .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts