donderdag 18 september 2014

Oude tuindeuren

Oude balkondeuren, tuindeuren. Koop of Verkoop oude deuren op Marktplaats. HOUTEN MOTORFIETS VAN KERMIS CARROUSEL jaren - originele patine - ijzeren details een echt eyecatcher 130cm breed - 90cm hoog. BENKO ANTIEKE BOUWMATERIALEN. Glasdeuren, oude en antieke.


Achterhuis heeft een ruim assortiment aan antieke binnendeuren.

Eventueel voorzien van geëtst glas of geslepen glas. Drieluiken of vierluiken, of dubbele deuren , we beschikken over een ruim assortiment. TIP bij aankoop van een deur: Koop eerst de deur(en) , toon ze aan uw architect of . Daarnaast hebben wij ook regelmatig zeer bijzondere authentieke deuren in de . Al onze producten zijn uniek, exclusief en een lust voor het oog. Wij hebben zowel voor moderne als klassieke materialen historische bouwmaterialen in huis.


Ze worden door ons team uiterst zorgvuldig geselecteerd en zijn afkomstig uit . Als je twijfelt tussen nieuwe deuren of het opknappen van de oude deuren dan vind je hier tips om de deuren weer als nieuw te maken. Een deur renoveren is vaak mogelijk terwijl je al denkt dat hij eigenlijk bij het grof vuil moet.

HP BOUWMATERIAAL, glashard DE GOEDKOOPSTE. Als salontafel of wandobject bijvoorbeeld. Kijk snel in de schuur of duik de zolder op. Al onze glas-in-loodramen worden gerestaureerd afgeleverd. Op ons bedrijf hebben wij een mooi glasatelier waar alle ramen worden gerestaureerd.


Zo bent u er zeker van dat zowel de deuren als het glas-in-lood nog jaren mee gaan. Gesmeed ijzeren en gewaxte deurklinken zoals antiek, PZ 92. De als antiek ogende deurbeslagset is voorzien van mooie , slanke portiergrepen ´KATE´ en eenvoudige deurplaten ´CAVO´.


Zo is het zeer geschikt voor een historisch gebouw. Prachtig voor een antieke kamerdeur, . Bent u op zoek naar een oude paneeldeur zoek ze gelijk thuis uit. Klik in het categorie-overzicht onder aan de pagina om uw paneeldeur te vinden!


Bestel eenvoudig uw eigen fotobehang. Bijvoorbeeld met de deuren van Venetië ! Wij maken het behang op maat! Ik heb een keuken in L vorm. In de hoek staan twee draaiende volhouten deuren.


Een van deze deuren is uit de haak.

Ik kan dit niet repareren. Zelf is mij door mijn handicap ( rug ) dit niet te doen. Hele mooie mdf deuren , stomp, met vaks-verdeling. Boven zijn de deuren oud (antiek), bij interesse kan ik de maten doormailen.


Ontdek hier meer over het opknappen en. De Klinkhamer ontwerpt en vervaardigt deuren en kozijnen op maat, zowel moderne uitvoeringen als kozijnen of deuren met een authentieke uitstraling, passend bij uw oude huis of boerderij. Deuren uitzoeken en kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts