vrijdag 18 maart 2016

Verduisterende screens voor binnen

Dit verduisterend polyesterdoek is toepasbaar aan de binnen - en buitenzijde. Aan de buitenzijde geldt echter de beperking dat dit enkel toepasbaar is bij de. Rolluiken, sreens, rolgordijnen, of combi?


TIPS gezocht: Verduisteren van moderne, brede. Door de moderne en minimalistische uitstraling en de ideale wering van zonlicht op beeldschermen worden binnenscreens meer en meer toegepast in .

Discrete binnenzonwering. De standaardhoogte van rolgordijnen is 185cm. Indien het rolgordijn hoger wordt besteld zullen wij de stof altijd draaien, dus zonder lasnaad leveren. Uni stoffen breder dan 200cm en hoger dan 185cm zijn altijd voorzien van een lasnaad.


Dessin stoffen boven 185cm hoog zijn eveneens voorzien van een . Voor slaapkamers werd deze verduisterende screen ontwikkeld. De Duisterscreen is een type ritsscreen die uitgerust wordt met een blinderend doek.

Door de spleetloze afwerking houdt deze nagenoeg al licht buiten en geniet u van een ongestoorde nachtrust. Door de kleinere omkasting vormt deze screen een stijlvol . Doordat het glas in uw ramen niet opwarmt, blijft de binnentemperatuur de hele dag lang heerlijk koel. De perfecte zonwering dus. Het doek van een zonnescreen reflecteert zonnestralen, is bestand tegen weersinvloeden én is vuilafstotend.


Screens zijn echter niet verduisterend , uw huis blijft dus lekker licht. In verduisteringsscreens worden speciale doeken toegepast die aan de binnenzijde voorzien zijn van een coatinglaag, welke het op het doek invallende licht volledig tegenhoudt. Zipscreens zijn windvaste en insecten-werende zonwerende screens.


Een uniek ritssysteem houdt het doek in alle omstandigheden perfect in de geleiders. De screens kunnen ook met een verduisterend doek verkregen worden. Maar koopt u de verduisteringsscreens van Buerman? Dan slaapt u voortaan als een roos - óók overdag.


Want de verduisteringsscreens - die zowel binnen als buiten kunnen geplaatst worden - houden het zonlicht tegen én maken uw kamer donker. Erg handig voor uw kleine kinderen die nog een middagdutje doen. Wanneer je voor een half verduisterend screen kiest, blijf je toch nog een bepaalde lichtinval hebben waardoor de ruimte niet geheel donker wordt.


Verduisterende screens houden het daglicht volledig tegen dankzij een lichtdicht doek en lichtdichte geleiders.

Deze zonwering is alleen . De kwaliteit van de tijdens het fabricageproces toegepaste polymeren garandeert een duurzame en uitzondelijke kleurechtheid. Verduisterend screendoek Soltis wordt hoofdzakelijk gebruikt voor serrezonwering, rits screens en windscreens. De toplaag van Soltis screen doek is gla zonder oneffenheden, zodat vuil . Zo geniet u altijd van optimaal comfort! Twijfelt u tussen screens of rolluiken?


Volg dan ons stappenplan en vindt binnen minuten de zonwering. Ze zijn speciaal bedoeld om een ruimte te verduisteren. Het speciale doek beweegt verticaal voor het raam langs via verduisterende geleiders.


Verticale zonwering zijn screens die je kan gebruiken om de hitte van de zon buiten te weren maar wel nog zonlicht binnen te krijgen. Zo kan je ervoor kiezen om 1 verduisterende screens te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts