vrijdag 15 december 2017

Wand kledingkast

Diverse wandmeubels, open kasten met vakken en hangende wandkastjes. Vergelijkbaar Iedere ruimte vraagt om een andere kast daarom hebben we een grote keuze uit verschillende modellen, zoals wandsystemen en hangende wandkasten. De hangende wandmeubels zijn ideaal voor kleinere woonkamers, omdat deze ruimtebesparend zijn.


Je kunt ook kiezen voor hangende moderne wandkasten als je . Kast voor een schuine wand op maat. Creëer met de online configurator nu je eigen schuine wand kast.

Vind hier jouw individuele meubels op maat. Een hoge wandkast is een goede optie als je niet veel ruimte hebt in de breedte. Zo maak je optimaal gebruik van je ruimte.


Let bij het kopen van de kast wel goed op of hij ook in de hoogte gaat passen. Tip: Heb je meerdere kasten in de kamer staan? Kies dan voor kasten in dezelfde kleur.


Zo creëer je een rustig geheel. Wandkasten online bekijken?

Je vindt hier alle wandkasten van verschillende shops overzichtelijk bijeen. Ook jouw favoriete wandkast zit erbij! Kasten hebben wij in alle soorten en maten. Vooral opbergkasten zijn een aanwinst voor iedere ruimte.


Bekijk ons aanbod en bestel deze handige opbergers! U vindt bij ons kledingkasten in allerlei soorten en maten: luxe inbouw- of inloopkasten, hoek kledingkasten , kledingkasten voor onder een schuine wand. Onze kledingkasten zijn 1 maatwerk, dus wij kunnen élke kledingkast maken. U hoeft niet verder te zoeken voor een maatwerk kledingkast.


KAST SCHUINE WAND ONTWERPEN: GEBRUIK ONZE TEKENING! Wil ut een schuifdeurkast onder een schuin dak of een kledingkast met een schuine wand ? Bij ons kunt u alles op maat laten maken. Een zolder kast onder een . Ontwerp je eigen schuifwand( kast ). Wij willen onder een schuine wand op zolder (zie foto huidige situatie) een kledingkast laten maken met openslaande deuren. Plaatsing naast de deur, naast stopcontact.


In ieder geval in het hoogste deel van de kast een hangruimte, verder ook legplanken. Laden zou mogen, maar hoeft niet persé. Materiaal: hoeft niet de .

Efficiënt uw ruimte benutten met een kast onder een schuine wand van De Graaf BV. Van boekenkast tot kledingkast. Omdat kasten direct in het oog springen, wilt u natuurlijk een kast kopen die goed in uw interieur past.


Dankzij de wandkasten en wandrekken uit het assortiment kunt u iedere muur of wand een praktische invulling geven. Hoe gaat het in zijn werk. U kunt heel makkelijk via de online tool een kledingkast op maat samenstellen.


Hier kunt u de maten opgeven, wat voor uitvoering u wilt en de hoeveelheid deuren. Daarna kunt u geheel uw kast samenstellen, hoeveel lades, wanden , u heeft alles zelf in de hand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts