dinsdag 19 december 2017

Laminaat dweilen

Ik werk gemiddeld uur per dag, dus als ik thuis ben is het vaak ff snel snel in het huishouden! Nu is mijn laminaat aan een dweil beurt toe! Zover ik weet,mag ik er niet met teveel water op!


En ik weet ook niet of ik zomaar een reinigings middel kan gebruiken. Een laminaatvloer moet regelmatig schoongemaakt worden om krassen en kromtrekken te voorkomen. Agressieve schoonmaakmiddelen kunnen echter strepen achterlaten of het laminaat beschadigen.

De vloer moet regelmatig op een normale manier schoongemaakt worden met een droge dweil , maar om het laminaat. Sinds kort blijft er een waas op het laminaat liggen na het dweilen. Ik heb al van alles geprobeerd met div.


U houd uw laminaat prachtig mooi, wanneer je juist GEEN allesreiniger of andere schoonmaakmiddelen gebruikt. Al die hartnekkige schoonmaakmiddelen beschadigen de . Ga vervolgens met een microvezeldoek de vloer dweilen. Maak de vloer hierbij niet te nat en zet alle deuren en ramen open zodat het . Laminaat beschikt over een beschermende melamine laag.


Deze melamine laag is een verharde laag die het laminaat beschermd tegen vocht en vuil.

Hierdoor kunt u de laminaatvloer gerust dweilen. U dient dan wel het juiste . Azijn of schoonmaakazijn is een prima middel om van alles mee schoon te maken. Zorg er wel voor dat het niet te nat wordt.


Een licht vochtige dweil , mop of zwabber is voldoende. Daarna aan de lucht laten opdrogen. Voor het dweilen van een laminaatvloer : gebruik een goedkope autoshampoo, de z. Werkt veel goed koper dan een laminaatonderhoudsmiddel en geeft eveneens glans!


Hoi allemaal, ik heb sinds anderhalf jaar een vrij prijzige laminaatvloer liggen die best veel kan hebben. Doe een beetje wasverzachter bij uw . Maar water -net als elk ander laminaat - dus niet. Quick-Step laminaatvloeren mag.


De gouden regels voor het schoonmaken van laminaat. Als je daarna een vochtige dweil gebruikt, gebruik je als laatste stap steeds nog een microvezeldoek. QSCLEANINGMOP Accessoires voor laminaat Dweil QSCLEANINGMOP. U kent het vast wel dat u na het dweilen nog de voetstappenop het laminaat ziet.


Dit komt doordat de meeste laminaatreinigers een extra laag over het laminaat leggen. Deze laag zorgt ervoor dat hetlaminaat gaat glimmen maar heeft als nadeel dat het laminaat ook eerdervuil aantrekt. Hallo Ik hoop dat het hier goed staat.

En nog, word de vloer niet heel mooi schoon na het dweilen. U mag uw laminaatvloer (bijna altijd) vochtig afnemen. Let er hierbij op dat u een goede dweil gebruikt, bijvoorbeeld een duo- dweil (geen draadjesmop) en vooral niet te nat gaat dweilen (goed uitwringen).


Ook het reinigingsmiddel is van belang. Gebruik nooit middelen die een laagje achterlaten zoals groene zeep of een . Het zijn een soort wieltjes met. Bij hardnekkige vlekken kan de vloer periodiek ook lichtvochtig gedweild worden. Saffier laminaat geeft daarbij de garantie dat helder water of RZ laminaatreiniger volgens de huidige stand der techniek geschikt zijn voor gebruik op hun laminaatvloeren. En kun je je vloer goed schoonmaken.


Het water giet je namelijk eenvoudig in de steel met behulp van het vulflesje. Ook dweilen of moppen uitwringen is verleden tijd. Makkelijk en snel verwijder je vuil en vlekken van allerlei soorten vloeren. Het systeem is milieuvriendelijk (je gebruikt geen schoonmaakmiddelen meer) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts