vrijdag 29 december 2017

Overkapping someren

Bij Wesa werken we met verschillende soorten materialen om uw overkapping zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen. Zo werken wij met verschillende soorten hout waaronder lariks, douglas, vuren, grenen en eiken. Behalve een overkapping of veranda van hout is er ook de mogelijkheid van aluminium. Hardhouten veranda met glazen dak.


Exclusieve buitenverblijven,.

Vraag naar de mogelijkheden! Aluminium overkappingen ! Groot assortiment vlonders van o. Kom langs voor de nieuwste trends en inspiratie in uw tuin! Van de Ven in Someren is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen en afscheidingen.


Daarnaast maken wij overkappingen op maat en leveren wij tuinhuisjes. Zo heeft u de ruimste keuze in tuinbenodigdheden.

In onze 800moverdekte showroom kunt u een range van onze producten zien. Montage terrasoverkapping. Ons man sterk montage team heeft deze Verano Garda dak gemonteerd.


Hier was ook alles maatwerk, ze hebben alles ter plekken op maat gemaakt en gemonteerd. Deze overkapping had een afmetingen 500cm breed bij 250cm . Bij van den Eijnde in Someren vindt u een compleet assortiment overkappingen , in vele soorten en vormen en in elke prijsklasse, van polycarbonaat tot glas en van aluminium tot stof: u kunt het bij ons vinden. Tevens vindt u bij Van de Eijnde zonwering in Someren -Eind alles op het gebied van buiten- en binnenzonwering. Wij bouwen uw terrasoverkapping op maat! Daar bij houden we rekening met uw.


Wij maken overkappingen in diverse houtsoorten. Overkapping Someren -Heide. Of het nu vers gezaagd eiken of vers gezaagd Douglass of grenenhout of van aluminium en verzinkt staal gaat, u wens proberen wij te verwezenlijken. Zo is ook bovenstaande overkapping in Someren-Heide gerealiseerd. Wilt u een afdak of overkapping ? Bij ons kunt u terecht voor vrijwel elke overkapping.


Van een kleine luifel boven uw inkomdeur tot een speelplaatsoverdekking of een zwembadoverkapping.

Meestal wordt de “ beglazing” uitgevoerd in polycarbonaatplaten, maar u kunt ook opteren voor een uitvoering in glas. Lumalux kan u deze bieden. Een ongeisoleerd verandadak waarbij de onderzijde van het dak nagenoeg vlak is. De dragende constructie zit niet aan de binnenzijde maar aan de buitenzijde van het dakglas. Kleine tuin met houten overkapping , Nederweert.


Neem contact op over deze tuin. Deze kleine binnentuin heeft veel verschillende elementen. De houten overkapping is geheel op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Hierin is een zitgedeelte en . Wij werken standaard met Douglas hout, een hoogwaardige houtsoort. Maatwerk onder een overkapping.


Om geen ruimte te verliezen. Robuuste schanskorven gevuld met stenen die het beste bij u thuis passen. Of ze nou groot , klein, dik of dun zijn, het is allemaal mogelijk! Gemaakt van Lariks Douglas schaaldelen te Someren. Alle advertenties van Wesa Tuinhout Someren , Someren op Marktplaats.


Bekijk het aanbod van Wesa Tuinhout Someren en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen! Kapschuur, overkapping , veranda, van Lariks Douglas hout! Wesa tuinhout heeft een breed assortiment aan kapschuren.


Voor deze klant mochten wij de ritsscreens leveren en monteren tijdens de bouw van een flinke overkapping. In overleg met de aannemer en de klant hebben we deze ritsscreens mooi weten te integreren. Geleverd met terrasverwarmers kan deze klant lange avonden genieten in zijn tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts