donderdag 28 december 2017

Klemhor

Belangrijk type kozijn vlak of verdiept i. Geschikt voor alle raamsituaties. De profielen van de klemhor zijn gemaakt van geëxtrudeerd aluminium van . De klemhor is een insectenwerend product dat in het kozijn kan worden geklemd. Deze zijn verkrijgbaar in 1 en MM.


Een klemhor wordt meestal gekozen als een inzethor niet kan.

Makkelijk te bevestigen, zonder schroeven of boren. De klemhor wordt gemaakt voor kunststof-, houten en aluminium draaikiep ramen. De vliegen, wespen en muggen vliegen er weer vrolijk op los.


Eindeloos gezoem en een lijf vol vervelende muggenbulten. De inzet klemhorren zijn erg geschikt voor . Wij leveren klemhorren van topkwaliteit op maat. Gratis inmeten, levering én montage! Met deze horren ventileert u zorgeloos en zonder omkijken.


De voordeligste inzethorren online bij Horrentotaal.

Van Berchum is een bedrijf met jaar ervaring. De reputatie laat zich kenmerken door de woorden flexibel, snel en professioneel maatwerk. Onze inklemhorren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen.


De horren zijn eenvoudig in de raamopening te klemmen zodat er niet hoeft te worden geschroefd of geboort. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden. De inklem hor is geschikt voor draaikiep ramen in hout, . Klemhorren zijn speciaal voor kunststof-, houten- en aluminium draaikiep ramen. De hor wordt op maat gemaakt en plaatst u van binnenuit in het kozijn.


Voor de montage hoeft dus niet geboord en geschroefd te worden! Het profiel van de klemhor is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium van topkwaliteit. Een zachte borstel rondom zorgt voor perfecte afdichting.


Download de brochure over klemhorren. Kant-en-klaar op maat geleverde KeJe klemhor voor alle draaikiepramen ( kunststof, hout en aluminium). Vaste prijs, ongeacht de afmeting! Hierdoor zal de druk op het beslag niet toenemen wanneer . Klemhor Gigant kunststof en houten draaikiepramen is een vaste raamhor welke speciaal is gemaakt voor kunststof- en houten draaikiepramen.


Wordt zonder boren of schroeven, aan de buitenkant in het kozijn geplaatst en bevestigd door middel van uiterst dunne, roestvrijstalen, klemmen. Aluminium frame voorzien van gaas (ook met pollengaas verkrijgbaar).

Materiaal: Geheel in aluminium uitgevoerd-. Keje Klemhor is een vaste raamhor. Sorry, we kunnen dit product niet vinden.


We hebben ons best gedaan, maar het lijkt erop dat dit product niet (meer) bestaat of tijdelijk niet beschikbaar is. Je kunt natuurlijk altijd bij onze overige producten kijken. Geef een reactie Reactie annuleren.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Volledige grootte: 340×340px .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts