maandag 18 december 2017

Vrijstaande zonwering buiten

Deze vorm van zonwering is ideaal voor plaatsen waar geen achterliggende gevel aanwezig is. De op zich zelf staande zonwering kan overal worden geplaatst en is daarmee breed inzetbaar. U kunt gedurende het hele jaar buiten zitten en genieten van uw tuin en terras. Creëer schaduw waar u maar wilt met een vrijstaande terraszonwering.


Vraag hier direct een offerte aan of kom langs in onze showroom voor inspiratie. Al jaren zoekt en vindt Harol oplossingen om schaduw te creëren waar je maar wil.

Naast de ontelbare mogelijkheden voor het terras (zie rubriek knikarmschermen, etc) kan je nu ook midden in de tuin genieten van koele schaduw dankzij het vrijstaande Duostore zonnescherm. Vrijstaande zonwering voor situaties waarin geen vaste montage mogelijk is. Wij weten u te adviseren met de beste oplossing in uw situatie. De Ombramobil is een vrijstaand dubbel knikarmscherm met aan beide zijden een scherm waardoor het een groot oppervlak kan beschermen tegen de felle zon of een onverwachte regenbui. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Met de Twinstor verandert uw terras in een opvallende en gezellige buitenkamer. Buitengewoon genieten en uw investering dubbel en dwars waard. Bekijk de mogelijkheden in de informatiebalk rechts of neem contact met ons op!

De Twinstor zonwering is verkrijgbaar in legio kleuren en . De Piazzola is een type zonwering met de luxe uitstraling van een overkapping en knikarm gecombineerd. Een bijzondere zonwering die u optimaal laat genieten van het buitenleven en uw terras. Een vrijstaand zonnescherm is onafhankelijk van de standplaats.


In eigen tuin, in de speeltuin of op het gezellige tuinterras – met het vrijstaande dubbele zonnescherm zijn er talloze mogelijkheden voor effectieve zonwering , zowel voor. Zo kan de OMBRAMOBIL ook in de winter probleemloos buiten blijven staan. Dankzij perfectgeïntegreerde comfortopties wordt dit mooie weerbeschermingssysteem het hoogtepunt op het terras. Maar kan ook prima de hele winter buiten blijven staan.


Onder een parasol zit u optimaal beschermd tegen de zon. Dankzij het speciale doek van onze parasols kunt u zelfs blijven zitten bij een licht zomerbuitje. Wij hebben verschillende merken en types parasols met of zonder ingebouwde verlichting. Zodra het gaat schemeren zet u deze aan en met goed gezelschap . U droomt van een gezellig terras? U wilt schaduw midden in de tuin?


Plaatsing waar u maar wenst, in de tuin of bij het zwemba over een . Als uw terras niet bij een muur gelegen is, of als de gevel niet gebruikt kan worden om er zonwering aan te bevestigen is de plaatsing van een duostore een prima alternatief. Keuze uit alle bestaande doekkleuren en in vaste .

Het wordt toegepast wanneer montage aan de gevel simpelweg niet mogelijk is of wanneer u een op zichzelf staande overkapping wilt plaatsen. Als oplossing tegen felle zonnestralen wordt vrijstaande zonwering vooral veel toegepast bij horecagelegenheden of . Een van de grootste voordelen van vrijstaande zonweringen is het gebruik dat onafhankelijk is van de standplaats. Ofwel in eigen tuin, op speelplaatsen of in het sfeervolle tuinrestaurant – met de vrijstaande . De cubola is ontstaan uit praktische noodzaak om, ook op lastige plaatsen, beschermd en beschut van het buitenleven te genieten.


Vervolgens is deze zonwering voorzien van een strakke uitstraling. Het is een uniek zonweringsysteem dat zowel vrijstaand , als aan de gevel of op een schutting gemonteerd kan worden. Een als maar populairder wordend onderdeel binnen ons programma zonweringen, zijn de vrijstaande zonweringen ! Niet iedereen heeft immers een tuin of terras met voldoende schaduwplaatsen.


Een probleem, zeker als schaduw gewenst is midden of achterin de tuin of op een grasveld. Was daar vroeger de parasol zo . Levensgenieters die het liefst de hele zomer buiten in de tuin doorbrengen zullen veel baat hebben bij de vrijstaande zonwering van Kroezon! Hiermee kunt u volop van het mooie weer genieten en beschermt u uw huid tegen UV-straling.


Bovendien vindt u bij ons tevens oplossingen om uzelf tegen andere . Zonwering koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts