vrijdag 22 december 2017

Karpet vintage

Wil jij graag een vintage vloerkleed kopen? Shop dan nu ons online assortiment op otto. Maak jouw kamer helemaal trendy met onze vintage vloerkleden! Bij ons verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.


Vintage vloerkleed kopen? Wij hebben de grootste collectie vintage karpetten en tapijten, koop uw vloerkleed of karpet snel en voordelig online.

U betaalt bij ons nooit teveel voor uw karpet of. Mooiste collectie handgemaakte vintage vloerkleden met certificaat van echtheid! Winkel centraal in Nederland of bestel online. Bestel online of kom naar de showroom in Hilversum. Vind vintage vloerkleed op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Vloerkleden, ook wel karpetten genoem vind je bij Kwantum in allerlei soorten, kleuren en stijlen. Bekijk direct de mooiste vintage vloerkleden!


Kies bijvoorbeeld een laagpolig of juist hoogpolig vloerkleed.

Ook kun je bij ons terecht voor ronde vloerkleden, een mooi schapenvel of kleed voor de kinder- of babykamer of je eigen vintage vloerkleed. Vloerkleden van verschillende topmerken online verkrijgbaar en snel in huis. Dit mooie vintage gele vloerkleed van LABELis gemaakt van katoen. Het karpet is met de hand geweven en er zijn verschillende kleuren zoals bruin en grijs met als. Koop Bonaparte tapijt bij Roobol.


Tapijt vintage wordt gratis geleggd! Door de klassieke vervaagde dessins in moderne kleurencombinaties ontstaat een vintage look die past in de hedendaagse woontrends. Maak je eigen kleed op maat of ga voor kamerbreed tapijt. Deze gedessineerde collectie laat zich goed combineren met . Een vintage vloerkleed of een rond kleed kan een echt statement geven in een interieur! Kies in de winter voor een dikker robuuster kleed of een imitatie dierenvacht.


In de zomer wil je een luchtiger vloerkleed en staan prints vrolijk. Vervaardigd van zuiver wol en katoen chenille. Een blikvanger voor het interieur. Karpetten , vloerkleden en tapijten in verschillende maten en stijlen.


Kies uit ons ruime assortiment en vindt het vloerkleed dat past bij jouw woonkamer en meubelen. Kom voor het complete assortiment naar één van onze winkels en laat je inspireren. Want een karpet of vloerkleed brengt warmte . Deze exclusieve karpetten (ieder karpet heeft een uniek karakter, geen tapijt is 1 hetzelfde) zijn samengesteld uit oude Oosterse tapijten.

Na diverse bewerkingen worden deze tapijten opnieuw geverfd en als patchwork karpet geleverd. Laat jouw persoonlijkheid zien en creëer een warme sfeer in huis. Met vloerkleden en karpetten kun je jouw persoonlijkheid in je interieur laten spreken.


We hebben namelijk vloerkleden in vele verschillende kleuren, motieven en . De vintage karpetten sluiten naadloos op vintage interieurs aan maar passen ook perfect in andere stijlen. Door de kenmerkende kleuren en patronen zijn deze vloerkleden vaak een echte eyecatcher waar . StEyl VINTAGE vloerkleed. Het centrale motief stamt uit een grote traditie.


Door de eeuwen heen werden de tekeningen rond het centrale medaillon opgebouwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts