vrijdag 29 december 2017

Pcm vloerverwarming

De voordelen van PCM in vloerverwarming. Bespaar tot wel aan te installeren vermogen. Eenvoudig toepasbaar in vloerverwarming.


Een systeemconcept die de vraag om verduurzaming, installatiekeuze, besparingen, verwarming en koeling met één product oplost. Wanneer de temperatuur in de woning onder de graden komt wordt de ruimte verwarmd door de opgeslagen warmte in de PCM Klimaatvloer en word deze nuttig hergebruikt.

PCM vloerverwarming en -koeling. PCM staat voor ”Phase Change Material”, vertaald fase overgangsmateriaal. PCM kenmerkt zich door een grote warmtecapaciteit bij een constante smelttemperatuur. Is de ruimtetemperatuur hoger dan de smelttemperatuur dan stroomt warmte van . Woningen met PCM klimaatvloeren. C2F: PCM Klimaatvloer voor vloerverwarming.


Voor de toepassing van PCM in woningen kiezen wij veelvuldig voor de onze CSP panelen toegepast in vloerverwarming.

Hiervoor werken wij samen met een vaste partner, specialisten in vloerverwarming. Zo kun je de Rc- waarde verlagen, een wtw-unit zal niet altijd nodig zijn en het . Deze vloer wordt gezien als een innovatieve doorbraak in klimaattechniek, die gebaseerd is op fase-overgangsmaterialen (Phase Change Materials – PCM ) die in de vloer worden geïntegreerd. Fase-overgangsmaterialen.


Het vloersysteem – eveneens met kunststof lamellen gevuld met PCM – wordt aangestuurd middels watervoerende slangen voor vloerverwarming. De slangen liggen of in EPS of in een houtvezelplaat. Toch is het materiaal makkelijk te verwerken en bied het grote voordelen. Een goede en makkelijke toepassing is het verwerken van de materialen in vloerverwarming.


PCM materialen worden nog maar beperkt toegepast in de bouw. Door de aanwezigheid van de Phase Change Materials in de vloer kan de installatie om . Smelten en stollen in de vloer. Deze warmtepompboiler verzorgt ook het bereiden van het warm tapwater tot een temperatuur van °C en de vloerverwarming op de slaapkamers en . Een wereldwijde primeur in klimaattechniek.


Via installateur Van Dorp heeft OC Autarkis gezorgd voor 5. Riho Climate Systemen met een pilotproject om voor huurwoningen van woningcorporatie Ymere te voorzien van vloerverwarming.

Totaalpakket vloerverwarming. Wij zijn gespecialiseerd in vloerverwarming en hebben voor iedere denkbare situatie de juiste oplossing, dankzij ons uitgebreide assortiment. Service-producten-home-uniwarm. PCM - materiaal in het plafond.


Het Uniwarm vloerverwarming klimaatsysteem is een droogbouwsysteem bestaande uit 18mm dikke afbouwplaten waarin de vloerverwarmingsleiding gemonteerd kan worden. De platen zijn eenvoudig te plaatsen. Met de materialen van PCM Technologie ontwikkelde ik ultra dunne vloeren voor vloerverwarming met interne PCM Bicell warmtebuffer.


Deze zoutmelange is speciaal afgesteld voor lage temperatuur vloerverwarmingssystemen (ca. C). Noordegraaf Thermovloeren en Salca hebben elkaar gevonden in een combinatie van beider producten.


Een vloerverwarmingssysteem met extra massa. PCM ) in de vloer die bij een vooraf ingestelde temperatuur de warmte opneemt en weer afgeeft. Juist door het toepassen van deze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts