woensdag 20 december 2017

Horeca windscherm

Wij bieden diverse terras windschermen die geschikt zijn voor zowel particulier gebruik als in de horeca. De schermen bestaan uit hoogwaardig aluminium profielen voorzien van veiligheidsglas, beschikbaar in diverse standaardmaten. De windschermen worden in eigen huis vervaardig waardoor maatwerk altijd . Vind horeca windscherm op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Bent u op zoek naar een wind- en terrasschermen?

Wij hebben het grootste assortiment van de Benelux. Bekijk onze uitgebreide assortiment terrasschermen. Met een windscherm van Horecatrade kunt u heerlijk beschut genieten van uw tuin, terras of balkon. Het glazen scherm houdt de wind tegen, maar laat de zon door. Ontwerp speelt hierbij absoluut een rol.


Veldman heeft diverse modellen vast Horeca windschermen en windscreens voor uw terras in haar assortiment. Veldman biedt u de helpende hand bij de inrichting van uw terras van met name windschermen en parasols. En dat kan alleen met jarenlange ervaring.


Veldman heeft een groot assortiment kwalitatief hoogwaardige windschermen in alle denkbare afmetingen en kleuren.

Verder hebben wij de beschikking over een eigen ervaren montagedienst die ook service op locatie aan onze producten verleent. Horeca terrascherm windscherm schuifbaar Clear . Ben je op zoek naar een horeca windscherm ? Bij Xterior ben je aan het juiste adres voor o. Altijd weersbestendig en met de juiste uitstraling, hoge kwaliteit en een eerlijke prijs. Xterior is de specialist in windscherm, horeca parasol en horeca windschermen.


Bestel uw windscherm, horeca parasol en horeca windschermen nu eenvoudig op Xterior! Een vast of mobiel windscherm kopen doet u bij Vandeputte. Het vaste windscherm van Beschutt wordt veel toegepast bij restaurants, cafés, hotels en andere accommodaties met gasten. Het terras is een verlengstuk van uw horecazaak. Met een mooi en kwalitatief terras kan u extra klanten ontvangen waardoor u dus extra inkomsten kan genereren.


Een terras is dus niet zomaar een uitgave, maar een investering. De mooiste tuinen zijn niet altijd de duurste. Want met wat je uit deze rubriek plukt, richt je je buitenkamer volledig in. Of je nu een klein stadstuintje hebt met een hangmat of een grote landschapstuin met een zwembad of vijver. Met wel honderdduizend zoekertjes voor . Beeketal Horeca - en Keukenapparatuur.


Een horeca windscherm voor de aztec fontein kopen bij XXLhoreca? Terrasschot, windscherm , terrasscherm.

Nieuw voor de horeca : glazen wanden als windscherm of terrasafscheiding, ook perfect in combinatie met zonneschermen, voor een nóg langer terrasseizoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts