maandag 25 december 2017

Glazen trap

Bij genico kan je een glazen trap laten maken in een zwevende trap constructie, afgewerkt met ledverlichting. Op zoek naar een glazen trap voor jouw interieur? Vraag nu bij genico naar de prijs! Het komt niet vaak voor dat mensen kiezen voor een glazen trap , maar wel steeds meer.


Vandaar dat we er een artikel aan wijden. We geven je hier meer informatie over een glazen trap en de toepassingen ervan.

Een glazen trap zorgt in elke omgeving voor een exclusieve uitstraling. De glazen treden pakken prachtig uit in combinatie met andere materialen. Het ruimtelijk effect wordt sterk vergroot bij het installeren van een glazen trappenhuis. Veel mensen vinden het eerst wat vreemd om over glas te lopen maar met de juiste opbouw en een correcte plaatsing is dat geen enkel probleem.


Door het toepassen van LED verlichting, kunnen glazen trappen in elke sfeer worden gebracht! De transparantie van de glazen trap geeft een minimale visuele onderbreking van de ruimte, maar is tegelijkertijd ook als spannend en modern element erg aanwezig. Glazen trappen en glazen vloeren zijn . Bent u op zoek naar iets dat echt uniek is?

Dat zorgt voor een uitstraling zoals u deze nog nooit ergens gezien heeft? Iets wat getuigt van exclusiviteit, waarde en moderniteit? Steeds meer architecten kiezen voor glazen trappen in woningen en kantoren. Reken op Tripo voor uw glazen trap ! Weet er iemand waar ik best terecht kan voor een glazen trap tegen een betaalbare prijs? Bekijk al onze exclusieve trappen en vind de trap die bij u past.


Heeft u de glazen trap van uw dromen gevonden? Neem dan nu contact met ons op en maak een afspraak in onze showroom. Opzoek naar een glazen trap ? Dan zijn de glazen trappen van Herco iets voor u. Meestal zijn het drie lagen glas welke verbonden zijn door PVB-folies (poly- vinylbutyral) . Wij zijn leverancier van kwaliteit glazentrappen voor iedere portemonnee.


Bezoek onze showroom in Purmerend wij helpen u graag. Wimmer Glas heeft de perfecte glazen trap voor u. U kunt namelijk zelf het ontwerp bepalen en wij kunnen zelfs zorgen voor licht in de treden. De mogelijkheden voor glazen trappen zijn bij ons vrijwel onbeperkt.


Een indrukwekkende blikvanger in uw huis of kantoor? Past goed in een moderne omgeving of in een klassiek pand.

Kies dan voor een glazen trap. Loopglas zoals trappen van glas of glazen vloeren kopen? Bij Glassdesign kan je terecht voor loopglas van topkwaliteit. PAASVAKANTIE VANAF ZATERDAG MAART T. Als u aan uw woning of kantoor een speciaal element wil toevoegen is een glazen trap een heel goed idee.


Dit geeft gegarandeerd een apart en opvallend architecturaal pluspunt aan uw interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts