woensdag 20 december 2017

Visgraat parket

Visgraat parket scherp geprijsd. Uniek in de markt: Doe-het-zelf visgraat parket ! Direct uit de fabriek, dus A- kwaliteit voor spotprijzen! Vraag nu uw gratis visgraat sample aan!


Ook de sierbanden geven een vaak extra subtiele uitstraling aan dit mooie ambachtelijke produkt.

Alle prijzen zijn vanaf voor alle extra opties zoals sierbanden word een geringe meerprijs berekend. Ontdek houthandel Gadero, de specialist in eiken houten visgraat vloeren. Ontdek hier meer over de plaatsing, prijs, voor-en nadelen van deze massieve houten vloer.


Wij zijn de enige echte leverancier van visgraat en tapis vloeren. Breng sfeer en gezelligheid in uw interieur en zorg dat uw interieur tot leven komt. Kiest u voor een massief eiken visgraat parket vloer, dan heeft u een echte sfeermaker in uw woning.


De visgraat tapis vloeren geven warmte en sfeer aan elke ruimte en door.

Het kiezen van een vloer is een belangrijk onderdeel van het inrichten van je ruimte. Door het brede aanbod van verschillende houten eiken visgraat parket vloeren kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Heeft u moeite bij het kiezen van de juiste vloer? Kom dan langs bij Beboparket. Traditioneel visgraat verban een tijdloos eiken vloeren patroon.


Het reuze visgraat wordt geproduceerd in onze fabriek in Nederland en is beschikbaar in vele afwerkingen en behandelingen. Breng uw interieur tot leven met een visgraat parket vloer. Floer visgraat wordt bovendien . Massief houten visgraat vloeren zijn echte sfeermakers die te combineren zijn met elke woonstijl. Of uw inrichting nu modern of klassiek is, een visgraat vloer geeft warmte en kleur aan elke ruimte. Wie kiest voor duurzaam traditioneel parket is vele . Echter is ook de ontwikkeling van visgraat parket niet stil blijven staan.


Klassiek visgraat parket vloeren: De klassieke visgraat parket vloer is vaak kleiner van maatvoering, hoog in sortering en afgezet met . Een visgraat parket brengt sfeer in uw woning en past bij zowel een modern als een klassiek interieur. Wilt u meer weten over ons assortiment visgraat parket , bezoek dan de website of onze showroom. Het parket is met de grootste zorg geselecteerd en geproduceerd.

Eventuele afwijkingen welke buiten de specificaties vallen dient u voor . Een klassieker voor traditionele én moderne woningen. Bestel uw eiken vloer bij Nobel Flooring. De Noestvrije en 1-Bis visgraat vloeren bevatten geen of weinig kleine noesten. De rustieke visgraat parket vloeren zijn standaard gestopt, tenzij anders aangegeven.


Bij parketspeciaalzaak Gadero gebruiken we geen pakeenheden, u krijgt het aantal vierkante meters, gratis thuisbezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts