vrijdag 15 december 2017

Doorzichtige overkapping

Maak uw eigen kunststof (terras) overkapping , veranda dak of serre met polycarbonaat of acrylaat van Perlaplast. Voor de dakbedekking van een overkapping wordt vaak gekozen voor enkelwandige profielplaten van bijvoorbeeld PVC, polycarbonaat of acrylaat. PVC platen zijn degelijk en voordelig, polycarbonaat platen zijn ondanks dat deze vaak dunner zijn veruit de sterkste platen en acrylaat platen zijn de mooiste platen omdat . In deze rubriek vindt u ons enorme assortiment aan transparante kuntstof lichtplaten.


Of u nu enkelwandige golfplaten, damwandplaten, meerwandige kanaalplaten of transparante vlakke massieve lichtplaten zoekt, hier vindt u voor elk project de juiste lichtplaat.

Hieronder zullen wij de verschillende lichtplaten kort . Erg mooie en zeer complete bovenbouw pakketten die u gemakkelijk . Ten opzichte van glas heeft een polycarbonate veranda van ALKU andere voordelen. Zo laat polycarbonaat tot procent licht door, dit is afhankelijk van de dikte en uitvoering. Lichtinval is hierdoor beperkt waardoor je geen last hebt van de felle zon. Vrijstaande overkapping of overkapping aan huis of tuinhuis.


Tuinoverkapping, carport, prieel of houten veranda.

U vindt bij ons zowel houten overkappingen als overkapping met doorzichtig dak van glas of polycarbonaat. Transparante overkappingen kunnen worden ingezet als fietsoverkappingen, maar ook als rokersoverkapping. Door de transparantie van deze overkappingen blijft de omgeving goed zichtbaar en domineert de overkapping de omgeving niet. Bovendien is sociale controle van buitenaf goed mogelijk.


Een doorzichtige kwartronde fietsoverkapping waar bijna elk Falco fietsparkeersysteem onder past. Een overkapping kan niet in zijn geheel uit glas bestaan, omdat het dak dan te breekbaar is. Wanneer er glas wordt gebruikt als dakbedekking, worden er glazen dakplaten in het frame van de overkapping geplaatst. Het glas is minder doorzichtig , maar laat nog steeds wel zonlicht door. PVC of polycarbonaat is een ijzersterkmateriaal!


Het is tot drie keer sterker dan glas énbuigbaar! Het lichtste materiaal na een PVC doek om een terrasoverkapping uit op te trekken. Hierdoor moet je met minder steunpalen . Als je kiest voor een terrasoverkapping met een dak van doorzichtige PVC, dan laat je praktisch evenveel licht door als glas. Voor welke kunststof terrasoverkapping je ook kiest, het zal altijd UV-stralen en infraroodstralen tegenhouden.


Goed voor jou, maar ook goed voor het onderstaande meubilair. U krijgt hierdoor een open dak op uw overkapping en door de begroeiing krijgt uw overkapping een natuurlijke uitstraling.

Wilt u er zeker van zijn dat u altijd droog zit onder uw overkapping ? Maak dan een dak van bijvoorbeeld doorzichtige polycarbonaatplaten als u nog een beetje zon wilt doorlaten of . Alles om u het overdekte terras te bieden waar u altijd al van droomde. U heeft daarbij een ruime keuze in diverse overkappingen. Lees binnen ons blog uitleg over hoe je zelf een terrasoverkapping kan maken.


Alle stappen en handige tips om deze klus succesvol aan te pakken. Bekijk veranda overkapping Bjarne: goo. Genieten van uw terras begint nu!


Hallo, Wij wensen een terrasoverkapping te plaatsen met een bedekking van massief doorzichtig polycarbonaat van 6mm of 8mm dikte. Deze beschrijving gaat uit van een overkapping van 2. Dit polycarbonaat is dus. Aangezien onze terrasoverkappingen van een doorzichtige dakbedekking zijn gemaakt, geniet je optimaal van de zon. Heb je liever wat schaduw?


Dan is een zonneluifel ook een mogelijkheid. Daarnaast bieden onze terrasoverkappingen dankzij hun uitschuifbare zijwanden uitstekend bescherming tegen de wind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts