vrijdag 15 december 2017

Cruquius amsterdam

Cruquius , wonen en werken binnen de ring van Amsterdam , op een unieke plek aan het water. Cruquius combineert industriële historie met stijlvolle nieuwbouw. Stel je voor: wonen en werken binnen de ring van Amsterdam , op een unieke karaktervolle plek aan het water.


Er is veel ruimte voor groen en water. Het ontleende zijn naam aan de Cruquiusweg die over de gehele lengte van het gebied van west naar oost loopt.

Op het voormalige bedrijventerrein Cruquius in het oostelijk havengebied van Amsterdam realiseert Amvest woningen en werkruimtes, huur en koop, met of zonder parkeerplaats. De gemeente ontwikkelt het gebied rond de Cruquiusweg in Amsterdam Oost van een industrieterrein tot gebied waar mensen kunnen werken én wonen. Nieuwbouw huurappartementen en koopappartementen in Amsterdam , aan het water.


Ontdek nieuwbouwproject Cruquius , in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam. Stijlvolle nieuwbouw huurappartementen aan het water in Amsterdam. Je vindt ze in nieuwbouwproject Cruquius 1. De verhuur is volop bezig en gaat snel.

Entrepothaven in het Oostelijk Havengebied. Toch zijn er nog appartementen beschikbaar. De inschrijving sluit op maart.


Bekijk alle nieuwbouwprojecten te koop en te huur in Cruquius en Amsterdam op funda. CRUQUIUS ligt op het schiereiland Cruquius in het oostelijk havengebied. Een fantastische plek binnen de ring van Amsterdam.


Door de opzet van het project in losse blokke. Dit is de pagina van Cruquius , Amsterdam aan het water. In het Oostelijk Havengebied in Amsterdam starten we binnenkort met Cruquiuswerf, de nieuwe Kade van Oost.


QRU is lunch, expo, playgroun social art. Cruquius kavel 1-omvat de nieuwbouw van twee L-vormige gebouwen met 1huurwoningen, bedrijfsruimten op de begane grond en een stallingsgarage met parkeerplaatsen en bergingen. Het werk is inclusief de inrichting van de daktuin en margestrook. Het project bestaat uit bouwlagen, bovenkant dakrand. Het Cruquiuseiland in Amsterdam transformeert van een bedrijventerrein naar een gemixt woon- en werkgebied.


KCAP ontwerpt de zuidoostelijke hoek van het schiereiland dat ligt op de scheidslijn van het Amsterdam -Rijnkanaal en de Nieuwe Vaart.

De schegvormige contour van de plot leent zich bij uitstek voor een . Amsterdam en Amvest hebben een tweede reeks samenwerkingsovereenkomsten gesloten voor het Cruquiusgebied in Amsterdam Oost. Hoe DGMR helpt een architectonisch hoogstandje aan Cruquiuskade Amsterdam te realiseren zonder dat het ontwerp ten koste gaat van het comfort en de veiligheid. Commissioned by Amvest and situated on the old Albeton site, close to the Cruquiusweg quay, phase one of the Cruquius project will be realized. Development will begin in . Het voormalig industriegebied op de kop van het Cruquiuseiland in Amsterdam wordt getransformeerd tot een levendige woon- en werkomgeving.


Van origine opgesplitst in vier afzonderlijke bedrijfsterreinen is de huidige planvorming gericht op één samenhangende visie voor het hele gebied. December is de overeenkomst getekend voor de verkoop van 1appartementen door VORM aan CBRE. Leger des Heils Om de verkoop te bezegelen hebben VORM en CBRE er voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts