zondag 17 december 2017

Eps doos

EPS Thermoboxen zijn de voordelige EPS boxen. De thermobox is geschikt voor gekoelde producten en warme producten. Deksel zijn los verkrijgbaar voor de EPS boxen. De Eps boxen worden ookwel omschreven als tempex dozen.


De EPS boxen zijn in formaten (binnenformaten) leverbaar. EPS verpakkingen zijn uitstekend om uw producten op de juiste temperatuur te versturen.

Bestel standaardafmetingen in de shop of neem contact met ons op! Wanneer u op zoek bent naar een manier om veilig en geconditioneerd vis, farmaceutische middelen, medische producten, voeding en bloemen te vervoeren, kunnen EPS isolatiedozen van De Ridder Packaging de ideale oplossing voor u zijn. Bijvoorbeeld voor uw vis, vlees, kaas, AGF producten of chocolade.


Ook zorgen onze EPS dozen voor een perfecte bescherming van uw producten. De koeldoos is ideaal te gebruiken om uw producten tijdens verzending op de juiste temperatuur te houden. Onze EPS dozen hebben een zeer goede . Dankzij de goede isolatie kunt u bijvoorbeeld AGF producten, vis of andere vers producten versturen.


Om uw producten vers en onbeschadigd bij uw klanten te krijgen, zijn onze koeldozen gemaakt uit EPS. Kartonnen doos voor EPS doos.

Deze Maxi mailbox is de grote broer van de Minimailbox. De afmetingen van deze verzendbox zijn afgestemd op de EPS box van 3L. Ideaal om conform de wetgeving uw biologische stalen koel te verzenden met droog ijs of koelelementen.


Gemaakt van wit EPS , met hoogwaardige isolerende eigenschappen. Geschikt voor gebruik bij gekoeld transport van biologische stoffen, farmaceutische- en bloedproducten. Zowel voor koelelementen, gelpacks als voor droogijs te gebruiken. Moeten nog worden voorzien van de juiste labels. Tempex- doos gemaakt van EPS (piepschuim) kunststof.


Erg handig als u even geen opslag heeft om de ijsblokjes in een gekoelde ruimte op te slaan. U kunt het ijs uit de doos direct gebruiken, bijvoorbeeld . Droogijs verpakking tot kilogram EPS doos - Leeborent verhuurt en verkoopt vrijwel alles wat met de entertainment industrie te maken heeft. Vraag vrijblijvend online een offerte aan.


EPS verzendverpakkingen Bestellingen tussen Kerst en Oud en Nieuw worden in week verzonden. Als specialist voor temperatuurgecontroleerde verzendverpakkingen, bieden. Piepschuim doos met deksel om vlees, vis, groente of andere etenswaren en breekbare producten te versturen. Een goede geïsoleerde verpakking is daarom belangrijk om de producten op de juist manier bij de klant te krijgen.


Naast de isolerende eigenschappen zijn de EPS of piepschuim boxen licht, sterk en heeft het . Bestel nu de Bak, EPS , hotdogbox, 200x83x64mm, wit bij: Paardekooper Verpakkingen B. Bescherm uw product met een op maat gemaakte verpakking in EPS ( piepschuim) of andere schuimen.

Leverdatum U kunt uw gewenste leverdatum aangeven, hier proberen wij rekening mee te houden. De exacte lever mogelijkheid zullen wij altijd met u overleggen. BTW Tarief Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Tempexdozen voor verzenden van temperatuurgevoelige producten.


EPS , oftewel piepschuim, is een uitstekend isolatiemateriaal. Het is water- en vochtafstoten en licht van gewicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts