dinsdag 26 december 2017

Forbo project vinyl

Projectvinyl van Forbo is verkrijgbaar in een groot aantal dessins, van een natuurlijk houtmotief tot een sprankelend innovatief dessin. Onze vinylproducten zijn stijlvol en buitengewoon duurzaam. Al onze vloeren zijn bijzonder functioneel en bedoeld voor het leveren van topprestaties - en ze zijn eenvoudig te onderhouden . Discover our extensive range!


Clear descriptions and manuals are available for each of the product groups. Installation material and installation tools can be obtained from Forbo.

Following the guidelines will assure . De nieuwe Step collectie van Forbo omvat een uitgebreide serie antislip vloeren die voldoen aan de veiligheidseisen die gelden voor een groot aantal toepassingen. Alle producten in de Step collectie voldoen of overtreffen de eisen van de Europese normen en de Britse Health and Safety Executive (HSE). Vinyl en PVC Met bijna jaar ervaring in het produceren van PVC en vinyl is Forbo een belangrijke speler op de markt van veerkrachtige vloeren.


Of het nu gaat om een vloer voor een verzorgingshuis, een retail vloer of een esd vloer. Forbo combineert de uitstraling van natuurlijke materialen met kleurrijke designs en exclusieve, digitaal geprinte dessins. Eternal is een veelzijdig projectvinyl.


Daardoor is het de perfecte vloer voor een uitgebreid scala aan toepassingsgebieden.

Denk hierbij aan de gezondheids- en ouderenzorg en het. Viss par uzņēmumu no valsts un nevalstiskajiem reģistriem. Learn about working at Forbo Project Vinyl AB. Join LinkedIn today for free. See who you know at Forbo Project Vinyl AB, leverage your professional network, and get hired.


Dynamic Wood Project , Interfloor vinyl , vinyl vloer leggen, vinyl vloer bestellen, vinyl vloer houtlook, vinyl vloer kantoor, vinyl vloer projecten, vinyl zeil vloer, vinyl vloer online. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele kleurafwijkingen die mogelijk kunnen voorkomen tussen de effectieve kleur en de kleur die u ziet op het scherm. Enkel de officiële kleurstalen zijn maatgevend voor de kleuren.


Keer terug naar de vorige pagina. All products of collection PROJECT VINYL by Forbo Flooring with detailed informations, addresses of retailers, picture galleries and different contact. Forbo stock available in the Auckland warehouse NOW! Alle vloeren hebben niet alleen een onderscheidend design, maar ze zijn ook nog . Projectvloeren van Forbo Betaalbarevloeren biedt passende vloerbedekkingen voor elk gebouw en elk bedrijf.


Ons kwalitatief hoogwaardige linoleum, projectvinyl , projecttapijt , naaldvilt, Flotex en Coral vloeren combineren functionaliteit met design en geeft u een optimale vloeroplossing voor elke projectomgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts