woensdag 27 december 2017

Gestoffeerde trap

Hier meer over de voordelen, mogelijkheden, prijs en aandachtspunten. Op zoek naar voordelige trapbekleding? Onze trapspecialisten bekleden je trap met tapijt, laminaat, PVC, linoleum en meer.


Vraag vrijblijvend offertes aan. U kunt alleen de traptreden bekleden. Een trap kan op verschillende manieren worden gestoffeerd.

Ook kunt u ervoor kiezen om niet alleen de treden, maar ook de zijkanten te laten stofferen. Een goed gestoffeerde trap voelt comfortabel aan en dempt het geluid. Onze medewerkers zijn groot geworden in. Uw trap compleet gestoffeerd v. Is uw gestoffeerde trap versleten?


Wilt u de bestaande bekleding vervangen? Wij hebben voor u een stappenplan uitgewerkt. Uw nieuwe trap is dichterbij dan u denkt. Als je de trap met tapijt wilt laten bekleden is een kort dicht polig tapijt de ideale .

Maar dan wel veilig en echt duurzaam? Trappen leggen wij gratis! Het is de nieuwste technologie binnen de trapstoffering, onze PVC soorten zijn sterker dan de beste kwaliteit laminaat.


De PVC is tevens 1 Waterbestendig, en met een. In veel huizen is er immers een mooie gestoffeerde of beklede trap aanwezig. Zeker van de begane grond naar de eerste verdieping vinden we vaak een trap met trapbekleding.


Maar vaak is ook de trap naar de zolder bekleed met mooi tapijt. Meestal is men een halve tot een hele dag bezig met het bekleden van een trap. Dat is inclusief het verwijderen eventueel oude vloerbedekking en lijmresten.


De hal onder en boven kan in diezelfde dag eventueel mee bekleed worden. Denk je dat de trap stofferen ouderwets is? Gestoffeerde trappen bij Uitenbroek Woninginrichting in Bergschenhoek.


Een met tapijt gestoffeerde trap biedt u comfort. U creëert een chique trappenhuis met een rijke uitstraling. In tegenstelling tot een geschilderde trap maakt een gestoffeerde trap minder contactgeluid en is het niet glad. In onze showroom kunnen wij verschillende technieken van het stofferen van trappen laten zien. Wil je weten wat voor mogelijkheden er zijn voor de trap in huis?


Neem dan contact met ons op.

Goedkoop en Professioneel uw stoffen trap reinigen. Uw gestoffeerde trap laten reinigen door specialisten die kennis hebben van stoffering en reiniging. Betaalbaar, voordelig en uiteraard professioneel.


Gespecialiseerd in trappen reinigen. Maak nu een afspraak en laat uw gestoffeerde trap reinigen. Ten eerste omdat het de trap een mooi onderdeel van de woning maakt.


Het dempt het loopgeluid heel goed. Dat is zeker belangrijk bij rijtjeswoningen waarbij de trap tegen de woningscheidende muur is geplaatst. Daarnaast is een gestoffeerde trap veel veiliger. Er is tapijt beschikbaar voor elk soort trap. Wat we het meeste tegenkomen zijn dichte trappen die bekleed moeten worden met tapijt.


Meestal heeft de trap die bekleed wordt met tapijt één of twee trapwangen (zijkanten). Ook de zijkanten kunnen worden gestoffeerd aan de buitenkant alhoewel dit niet vaak meer . Bij het bekleden van een trap moet je tijd nemen om een trap zorgvuldig te stofferen. Van den Berg INTERIEUR uit IJsselmuiden voert dit werk al meer dan jaar uit. Onze eigen stoffeerders nemen de tijd om uw trap te stofferen, waardoor u als klant verzekerd bent van een vakkundig gestoffeerde trap met tapijt. Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig bekleden van trappen.


Ons maatwerk voor trappen staat garant voor een perfect eindresultaat zodat u een tevreden klant bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts