vrijdag 15 december 2017

Stopcontact verplaatsen

Het zal u maar gebeuren, heeft u een mooie nieuwe kast gekocht, komt deze pressies voor stopcontacten te staan. Verschuiven is geen optie want dan slaat de deur iedere keer tegen de nieuwe kast. Dus is de enige oplossing stopcontact verplaatsen. Dat kost even wat extra aan tijd en geld maar lost . Plaatsen kan je dit zelf doen?


Stopcontact verplaatsen zonder een expert?

Geen probleem want met deze informatie kan jij zelf je stopcontact verplaatsen ! Inmiddels op het forum wijs geworden met. Meer resultaten van forum. Hoe verplaats je een stopcontact? En de muur knapte er zo van op om het stopcontact te verplaatsen , dat we besloten het ook op de benedenverdieping te doen.


Zoals ik al zei heb je echt hulp nodig voor het verplaatsen van een stopcontact van iemand die echt kennis heeft van elektra. Ik heb de hulp van Hans ingeschakeld voor de . Mogelijk kunt u door de locatie van de stopcontacten en lichtschakelaars de indeling nauwelijks aanpassen.

Indien u wel uw interieur overhoop wilt gooien, zult u de stopcontacten en schakelaars moeten verplaatsen. Dit is echter niet het enige. Wanneer u besluit om een andere locatie te zoeken voor uw . Stel, je komt erachter dat een andere indeling van je huiskamer veel gezelliger is , alleen nu zijn de stopcontacten die je dagelijks gebruikt buiten bereik dan is het verplaatsen van een stopcontact een goede mogelijkheid. Een stopcontact verplaatsen kost u wat tijd en geld maar dan is het ook helemaal . Daarbij kregen we een technisch plan waar alle stopcontacten moeten zitten etc. En natuurlijk maken ze geen gebruik van de huidige stopcontacten en moeten er verscheidene nieuwe stekkers bijgeplaatst worden, Nu is de vraag:mag ik een koppeling maken vanuit de huidige stekkerdozen naar de . Dan is het handig om te weten wat precies de prijs is voor dit project.


HomeDeal maakt je wegwijs in het kostenplaatje als je een stopcontact wilt aanleggen of verplaatsen door een erkend specialist. Ik ga een nieuwe kast plaatsen en nu komt daarachter precies een stopcontact en dit wil ik verplaatsen. Wat ik het meeste kan vinden is om nieuwe sleuven te frezen. Helaas is dit niet handig omdat ik dan . Kan ik zondermeer een stopcontact verplaatsen naar een ander muur (door de wand of via de vloer) simpel door de de pvc door te trekken naar de nieuwe.


Hoe kan ik een stopcontact in een gipswand bv. In dat geval zult u eerst willen weten welke kostprijs een dergelijke verandering met zich meebrengt. Wij hebben de gemiddelde kosten voor het laten vervangen of . Ik wil een nieuwe kast plaatsen in mijn huis. Ik ben niet van plan sleuven in muren te gaan frezen o.

Wil je stopcontacten en schakelaars installeren, repareren of verplaatsen ? Ga voor zekerheid en laat het doen via Werkspot. Er is altijd een vakman in je regio! Materiaal verzorgd door: Niet van toepassing. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Werkzaamheden zullen waarschijnlijk zijn: sleuf voor elektra en holte voor . Bij een verbouwing wil je vaak ook de elektriciteitsleidingen, lichtschakelaars en stopcontacten verplaatsen of uitbreiden.


Bekijk hoe in dit stappenplan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts