donderdag 28 december 2017

Dilatatieprofiel betonvloer

Plaka biedt voor elke voegovergang het juiste dilatatieprofiel. Duurzame oplossingen altijd inclusief bouwtechnische advies en begeleiding bij de verwerking uw dilatatieprofiel. De keuze van een juist dilatatieprofiel is dan ook van doorslag- gevend belang voor de beoogde functionaliteit.


Het is noodzakelijk dat de plannende en voorschrijvende instanties het belang van het kiezen van de juiste dilatatieprofielen inzien, en de uitvoerende instanties deze aanbeveling overnemen. Metalproducts is uw internationale partner in productie en levering van staalvezels en dilatatieprofielen.

Onze klanten zijn veelal vloerenbedrijven, prefab betonbedrijven en bouwbedrijven. Een betrouwbare wereldspeler met klantspecifieke focus ! Storax BV levert een volledig programma dilatatieprofielen in rvs en aluminium. Voor iedere situatie een geschikt dilatatieprofiel. Dilatatieprofielen worden onder meer ingezet bij naadloze vloeren. Bijvoorbeeld als dagveldvoeg en in doorgangen.


De vorm van het profiel maakt lastoverdracht mogelijk. Een vloer met Omega dilatatieprofiel kan vrij horizontaal werken, terwijl een verticale beweging wordt vermeden.

Onthoud: voorkomen is beter dan . Het JOINTSAVER voegprofiel is een permanent voegsysteem dat open voegen in betonnen bedrijfsvloeren afdicht. De JOINTSAVER afdichtingen kunnen binnen en buiten toegepast worden in voegen met of zonder dilatatieprofiel. Het is een innovatief dilatatieprofiel met een gegolfde vorm. Deze vloeren kunnen zowel buiten als binnen gelegd worden. U wilt een oprit met een kleurtje?


Daarenboven kan ik de vloer achteraf ook. Eventuele tegels, een slechte of mislukte betonvloer hoeven niet uitgebroken te worden. Totech heeft diverse dilataties in betonvloeren hersteld en voorzien van nieuwe profielen. Nadat de bestaande dilataties zijn afgetekend werden deze vergroot en deels verdiept. De zaagvlakken zijn daarna met betonmortel uitgevlakt en d. Deze verdelen de betonvloer op strategisch gekozen posities in segmenten.


De voegen tussen deze segmenten fungeren, mits goed aangebracht, als krimp- of uitzetnaden, welke het oppervlak in staat stellen te “werken”. Bij elke betonvloer maken we een individueel zaagplan met dilatatieprofiel , welke we met u . Betonvloeren in bedrijfshallen en werkplaatsen hebben door trillingen van heftrucks, reachtrucks en pompwagens veel te verduren. Ondanks zorgvuldig stellen en afwerken blijven de dilatatieprofielen een kwetsbaar punt.


Scheuren en afbrokkeling bij voegovergangen zijn het gevolg.

Augustinus heeft een innovatieve . Soms vraagt het bouwontwerp om een dilatatie. Meestal worden deze dilataties gezaagd. Door het zagen ontstaat een gebrokkelde zaagsnede. Maaswaal Beton vindt dit geen goede afwerking en heeft hier een oplossing voor gevonden. Dit profiel wordt voor het storten aangebracht.


Steeds vaker wordt ons gevraagd naar een voegloze vloer, dus een bedrijfsvloer zonder zaagsneden, zonder dilatatieprofielen , een vloer dus die geheel continu en naadloos is. Hoe kun je toch een betonvloer van 10. Indien monolitisch afgewerkte betonvloer : Krijgt de vloer nog een andere afwerking?


Vol-metalen dilatatieprofiel zonder vervormbare inlage. Waterdicht dilatatieprofiel. Op verzoek zijn alle RAL-kleuren mogelijk.


MicrAtec is geschikt voor tegelvloeren , natuursteenvloeren, bij keramische tegels, epoxyvloeren en onbedekte betonvloeren. Voorkom schade MicrAtec vangt uitzetting én krimp op in vloeren met een harde afwerking. U voorkomt tegelbreuk en wilde scheuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts