donderdag 28 december 2017

Sterren plafond maken

Sterrenhemel Verlichting maken ? Led sterrenhemel Plafond Verlichting maken ? Beste klussers, Binnenkort willen we onze badkamer grondig renoveren. De meeste problemen hebben we al opgelost. Alleen onze wens voor een sterrenhemel in het plafond nog niet.

Er is vorige maand al een keer aan de orde geweest maar zonder een concrete oplossing. Om een sterrenhemelset in te bouwen boven een verlaagd plafond , moet er een elektrische aansluiting boven het plafond zijn. Indien je besluit zelf het sterrenplafond te maken , kan dit uitsluitend met een concurrerend “Doe het zelf” product, welke wij niet verkopen. Het resultaat is dan een plafond verlichting en de kosten die u kwijt bent is gemiddeld twee derde van de prijs die u bij ons betaal echter heb je voor die prijs de sterren in het plafond. Deze sterrenhemel set bevat alle benodigde onderdelen voor het monteren van uw sterrenhemel , zo kunt u niets vergeten!


De sterrenhemel set bestaat uit 2fiber optic glas draden met een dikte van mm. De fiber optic draden zijn elk meter lang, . Plafondplaten met Glasvezel sterren en een vernuftige LED aansturing worden volledig naar uw wensen afgestemd en op maat gemaakt.

Wensen zoals: constellaties, speciale materialen of locaties, met of zonder kleuren sterren , een echte Melkweg en vallende sterren. Voor iedereen een voordeel. Ik zat er zelf ook aan te denken om het te laten doen en kwam filmpjes tegen op , één filmpje was met witte sterren en de andere had kleuren sterren. Stap 2: Ruimte voorzien tussen de sterrenhemel en het plafond.


Voorzie latten voor een plank van à cm. Boor aan het uiteinde van de latten gaten en doe hetzelfde in . Gisteren gezien in een toonzaal: een bad met daarboven een sterrenhemel. Een heleboel kleine lichtjes die door elkaar staan om zo een sterrenhemel te imiteren. Ik weet niet of het LED-jes waren of dat een andere manier van werken is.


Avonds verandert jouw plafond in een waar sterrenstelsel ! Een sterrenstelsel met schitterende sterren , zowel groot als klein, in de correcte posities van een bepaalde datum die je zelf mag uitkiezen! Wil je bijvoorbeeld de sterrenhemel. De precieze werkwijze gaan we natuurlijk niet bekend maken ! Met deze complete sets kunt u uw eigen sterrenhemel creëren in uw slaapkamer.


Als u toch een verlaagd plafond aan het maken bent waarom niet meteen een mooie sterrenhemel inbouwen. Waarom een led sterrenhemel ?

In het verleden waren de sterrenhemels altijd van halogeen verlichting gemaakt. Wij maken voor u een uniek product, ontwikkeld en Made in Holland. Met ons unieke systeem, speciaal op maat geproduceerd en uniek in de Werel krijgt u de beste kwaliteit.


Ik zie een hoop topics over sterrenhemels , van LED tot Fiber. Liggend op uw rug geniet u van de rustgevende werking van de kleine inbouwlampjes of lichtjessets die de sterrenhemel zo verbazend goed imiteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts