maandag 25 december 2017

Onderhoud marmeren aanrechtblad

REINIGEN van werkblad in Marmer. Vaak zitten er fossielen in het marmer , welke door de jaren heen zijn versteend en daarmee ook hard zijn geworden. Het is een puur natuurproduct maar heeft wel een zachte bovenlaag.


Marmer kan u na plaatsing grondig reinigen . Daarom verdient dit zeker aandacht. Een granieten aanrechtblad schoonmaken.

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een granieten aanrechtblad , maar de meesten weten niet goed hoe ze het stenen werkblad moeten schoonmaken. Je kunt speciaal schoonmaakmiddel voor graniet kopen,. Huishoudexpert Emile Bode geeft antwoord op de vraag van Mieke van Rutten uit Wijdenes: Hoe krijg ik. We spoelen er elke dag onze vuile vaat af, we wassen er onze handen en gebruiken het voor het koken.


Maar hoe krijg je eigenlijk het aanrecht weer schoon? Wij hebben de beste tips om het aanrecht schoon te krijgen voor je verzameld. Een marmer of een granieten aanrecht is het beste te reinigen met . Een keukenblad in marmer reinigen?


Niets vervelender dan vlekken op je mooie marmeren eettafel of bijzettafel.

Zacht: marmer is geen harde steen en is daardoor krasgevoelig. Vlekgevoelig: door de reactiviteit met zuur, is marmer zeer vlekgevoelig. Prijs: marmer is één van de duurste materialen, zo niet het duurste.


Onderhoud : vanwege de vlek- en krasgevoeligheid moet een marmeren keukenblad regelmatig van een verse . Een marmeren blad neemt u voor de schitterende en exclusieve uitstraling maar het is wel een dure keuze. Qua levensduur en krasvastheid is marmer een zeer goede keuze, maar het blad is wel gevoelig voor vocht en vlekken en ook relatief onderhoudsintensief. Beste Laura, Je kunt het beschadigde zwarte marmer licht opschuren met. Beste Jan, Excuus voor de late reactie ik had jullie vraag. Beste heer, Marco Ik heb een composiet aanrechtblad.


Hoe je granieten aanrecht schoonmaken? Klik hier en ontdek de gouden raad van Tante Kaat om je granieten aanrecht prachtig te doen glanzen. Een aanrechtblad van graniet vraagt dan ook om regelmatig onderhoud en veel zorgvuldigheid. Omdat granieten aanrechtbladen uit magma zijn samengestel zijn ze licht radioactief. We zijn in het gelukkige bezit van een nieuwe keuken met een granieten keukenblad.


Wat ik weten wil is: hoe onderhoud je dat blad? Om welke behandeling gaat het? HG kalkweg schuimspray met krachtige groene geur. HG hygiënische sprayreiniger. Dagelijks streeploos reinigen.

Om een werkblad en of spoelbak optimaal te houden is onderhoud nodig. Elk materiaal kun je het beste behandelen met producten die daarvoor zijn bestemd. Het is verstandig dat als je twijfelt over een reiniging product dit op een onopvallende plek uit te proberen. In het dagelijks onderhoud kan volstaan worden met reinigen met een sopje van zeep of afwasmiddel.


Laat vetten en andere voedingsresten niet onnodig lang op uw aanrecht liggen! Vet- en voedingskleurstoffen in fruit (bijvoorbeeld kersen, aardbeien) en voedsel kunnen vlekken veroorzaken. Uw aanrechtblad is gemaakt van graniet, één van de hardste natuursteen soorten.


Gebruik nooit schuurmiddel. Graniet wordt gewonnen uit groeves wereldwijd: van Zuid-Afrika tot Noorwegen en van India tot Brazilië. Via natuursteengroothandels in Italië is dit blad met de hand voor u gemaakt in Westkapelle, Zeeland. U heeft een mooi, granieten blad gekocht voor in uw keuken en bent daar ontzettend blij mee.


U wilt uiteraard zo lang mogelijk van het keukenblad genieten en daarbij hoort het juiste onderhoud. Arte, maatwerkleverancier van keukenbladen, vertelt u graag hoe u uw granieten keukenblad het beste kunt . Onze granieten werkbladen worden reeds in ons atelier behandeld met een impregneermiddel (vlekstop). Ook voor bij u thuis hebben wij enkele onderhoudstips van graniet.


Bekijk onze onderhoudstips.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts