dinsdag 26 december 2017

Karpet zuiver

Met de zuiver vloerkleden creëert u direct sfeer en warmte in uw interieur! Prachtig natuurlijk ogende tapijten, met een speelse uitstraling. Voor bij de salontafel, over een stoel of naast het bed.


Een nieuw tapijt creëert al snel een andere look in uw interieur. Benieuwd naar de collectie vloerkleden van .

In mijn definitie van een gezellige zithoek komt altijd een vloerkleed voor. Een zithoek zonder kleed is als een huis zonder dak: Kou kil en naakt. Gelukkig zien steeds meer mensen dat hun woonkamer niet af is zonder karpet.


Eén van de grootste voordelen van een karpet laat zich lastig uitleggen, dat . Het is echt een modern Perzisch tapijt met een geschuurd en verwassen uiterlijk. Marvel is gemaakt met de modernste technieken en daardoor he. Zuiver Marvel 2x 3cm.

Wij gaven dit karpet een vervaagde look door de gemêleerde kleurstellig, maar het is gloednieuw en gemaakt met de modernste technieken. Hierdoor is Magic zacht en comfortabel. Het grootste online assortiment zuiver wollen vloerkleden en karpetten. De inspiratie is gekomen van de warme Noorse truien.


De grafische patronen maken dit sierkussen een gezellig decoratie item voor op de bank. Het kan gebruikt worden als kleed voor in de studeerkamer, woonkamer, slaapkamer , gastenkamer etc! Het Pure karpet is puur, net als de wol waar deze van gemaakt is. Dit kleed is gemaakt van rayon, katoen en polyester en heeft een ruberen, anti-slip achterkant tegen het verschuiven. Het vloerkleed heeft een orientaals uiterlijk met grijze en donkergrijze kleuren.


De vintage look en de perzische . De kleden zijn gemaakt door ambachtelijke wevers. Eigenzinnige dessins met Scandinavische invloeden. Bij ons vindt u een grote collectie vloerkleden. Voor elk wat wils, van moderne kleden tot klassieke waaronder Patchwork, kinderkleden en (vintage) Marokkaanse.


Ook vloerkleden uit Nepal, India, Afghanistan, Turkije maar ook uit diverse Europese landen.

Handgeknoopt zuiver wollen karpet. Verzenden kan ook via dhl voor € -. Kijk ook naar mijn andere advertenties! HOME-STOCK-PURE-grof handgeweven vloerkleed- ZUIVER - DONKERGRIJS-LICHTGRIJS- . Verkrijgbaar in Grijs, Antraciet, Ivoor, Taupe en Wit. De tapijten zijn met verschillende kleuren en op verschillende manieren bij elkaar geknoopt waardoor er een speels effect ontstaat.


Zeer uniek karpet showroommodel van. Het is geweven in 1 zuiver scheerwol uit Nieuw Zeeland. Er wordt gewerkt met garens, wat het kleed een unieke en bijzondere uitstraling geeft.


Vloerkleed Aram van Kinnasand. De grofmazige structuur is door het overvloedig gebruik van . Karpetten zuiver wol verkrijgbaar bij InBetween Stoffering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts