dinsdag 19 december 2017

Besparing dakisolatie

Dakisolatie verhoogt meestal ook de waarde van je huis. Doe het meteen goed en kies voor isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde (Rc-waarde van of meer). Dat kost je niet veel extra aan isolatiemateriaal en levert veel meer besparing op.


Heb je nu matige dakisolatie ? Dan is het de moeite waard om die te . Bekijk wat jouw dakisolatie besparing wordt.

Onafhankelijk info en tips over wat dakisolatie bespaart. Bovendien zorgt dakisolatie voor een extra comfort in de ruimten onder het . De terugverdientijd voor het isoleren van een niet-geïsoleerd hellend dak. Besparen met dakisolatie.


Ruim van de woningen heeft dakisolatie. Niet vreem als je weet hoeveel je met dakisolatie kunt besparen. Pak je de klus zelf aan, dan betekent dit dat je je investering in circa twee jaar eruit hebt.


Bij een onverwarmde zolder bespaar je 2euro —een bedrag dat je bij zelf doen ook weer in circa twee . Daarnaast is er vanaf het moment van aanbrengen van isolatie direct het voordeel van verminderd gasverbruik.

Ook hier heeft Milieu Centraal onderzoek naar gedaan. Het aanbrengen van dakisolatie bij een verwarmde zolder levert jaarlijks een besparing op energiekosten op van € 65-. Bij vloerisolatie is dit € 21- per . Condensatieketel op aardgas.


Superisolerende beglazing. Spouwmuurisolatie is de minst dure oplossing van de drie mogelijkheden. Door het dak van uw huis te bedekken met isolatiemateriaal kunt u flink besparen op de stookkosten. De meeste warmte gaat namelijk verloren via het dak.


Er zijn diverse methoden van dakisolatie. Zo kunt u een plat dak, de binnen- of buitenzijde van een schuin dak en een zoldervloer isoleren. Benieuwd wat jij kunt besparen met dakisolatie ? De HuisScan geeft je een overzicht van de beste energiebesparende maatregelen voor jouw woning. Je ziet direct of dakisolatie geschikt lijkt voor jouw woning. Ook krijg je een indicatie van de kosten, opbrengsten en mogelijke subsidies voor dakisolatie.


Het verbeteren van de dakisolatie van uw woning zorgt voor een comfortabeler en warmer huis. Investeer in energiebesparing en bekijk de mogelijkheden. Meer lezen over dakisolatie.


Met onderstaande isolatie- en besparingswijzer kunt u uitrekenen wat u op jaarbasis kunt besparen op uw energiekosten en in hoeveel jaar u uw investering zult terugverdienen.

Het is zonde als de warmte het huis verlaat door onvoldoende isolatie. Wist u dat een slecht geïsoleerd huis tot wel van de warmte kan verliezen door het dak ? Daarom is het verstandig om te investeren in goede dakisolatie. Zo hoeft u minder te stoken en dat bespaart energie. Wil u nog meer besparen op energie?


De prijzen van de verschillende soorten dakisolatie worden pas echt interessant als u weet hoeveel u bespaart en hoe lang het duurt voordat u uw investering heeft terugverdiend. Hoe snel u de investering heeft terugverdiend ligt aan de isolatiemethode, materiaal, energieverbruik en het . Een huis verliest ongeveer van de warmte via het dak. Warme lucht stijgt op en door slechte dakisolatie gaat deze warmte verloren.


Door goede dakisolatie kan er meer warmte worden vastgehouden en profiteert u daarnaast van vele andere voordelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts