woensdag 27 december 2017

Kunststof garagevloer

Kunststof garagetegels zijn het alternatief voor plavuizen, rubber tegels, coatings of garagevloer verf. DE TOEPASSINGEN VAN DE LOS LEGBARE PVC-KLIKTEGELS ZIJN BIJNA ONBEPERKT! Kunststof pvc-kliktegels worden behalve als garagevloer in veel meer toepassingen gebruikt.


Denk hierbij aan oldtimer-garages, werkplaats vloeren, magazijnvloeren, winkelvloeren, bedrijfsvloeren,fitness en sportvloeren maar . Snel en gemakkelijk een sterke en professionele garagevloer ! Installatie kunt u zelf, evenals uitbreiden.

Vind pvc vloertegels op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De tegels zijn vervaardigd uit recycling kunststof.


De losse tegels worden zonder verlijming geplaats en zijn door het thermisch en chemisch lassen van de naden 1 vloeistofdicht. Onze vloeistofdichte vloeren zijn extreem slijtvast, elastisch, bestand tegen de meeste oliën, vetten en een veelvoud aan chemicaliën. Uitermate sterke PVC vloertegels voor uw garage, werkplaats, loods, magazijn of opslag. Eenvoudig zelf gelegd tegen een scherpe prijs. G-vloeren, de kunststofvloeren specialist voor garagevloeren, heeft een betaalbare oplossing voor dit probleem.


Onze applicateurs kunnen voor u een kunststof garagevloer appliceren, die een gegarandeerde oplossing biedt voor de zware belasting van uw garagevloer.

Bovendien voorkomt de garagevloer van G-vloeren . Zo legt u in een handomdraai een leuke en praktische rubberen vloer neer. De kliktegels zijn verkrijgbaar met verschillende designs zodat ze niet alleen een praktische functie hebben, maar ook er ook nog eens leuk uitzien. Zo zijn er onder andere de PVC kliktegels met hamerslag design, diamant design of leather design.


Minimale verstoring van de normale activiteiten. Direct te plaatsen op bestaande (oneffen) vloer. Bedekt barsten en vlekken van bestaande vloer. Coindeck kunststof tegel geschikt voor o. Oersterk, onderhoudsvrij en zelf leggen.


Toepassingen van gietvloeren van een vloeistofdichte vloer tot ESD vloer en van bakkerijvloer tot kantoorvloer. Flowresin biedt altijd een oplossing. Deze opdrachtgever wilde zijn garage voorzien van een solide ondergrond voor het parkeren en sleutelen aan de auto. Er is gekozen voor een oerdegelijke garagevloer van Q-Flooring, de betrouwbare vloeroplossing voor garages en garageboxen.


Onze kunststof gietvloer is prima bestand tegen het in en uit rijden van de . Bij Autocenter de Rudder in Hoeilaart (België) was de garagevloer aan vernieuwing toe. Een goede garagevloer moet natuurlijk lange tijd bestand zijn tegen zware belasting en intensief gebruik. Een nadeel van een coating is dat elke oneffenheid in de vloer extra benadrukt wordt door de hoogglans van de coating.


Of het nu gaat om een professionele autowerkplaats of een showroom, allen hebben ze één punt gemeen: de gevoeligheid van de vloer voor rubbersporen en smeer- of olievlekken.

SMIT vloersystemen is dé specialist in industriële kunststofvloeren van hoogwaardige kwaliteit. Onderhoudsvriendelijke werkplaatsvloer. Tot slot dragen kunststof vloeren bij aan de uitstraling van uw bedrijf.


Klanten vinden het, bewust of onbewust, van belang dat een werkplaats er verzorgd uitziet. Een slecht onderhouden werkplaats wordt vaak geassocieerd met slecht onderhoud aan eigen materieel. Concurrerende producten in elkaar grijpende kunststof garagevloer door leveranciers in elkaar grijpende kunststof garagevloer en fabrikanten in elkaar grijpende kunststof garagevloer worden hieronder vermel u kunt bladeren en het gewenste product selecteren. Daarnaast bieden we ook de aanverwante producten in . Vekavloeren heeft de bedrijfsvloer die geschikt is voor elke branche, de Veka Original.


Het Veka Original vloersysteem is opgebouwd uit losse PVC tegels. Deze tegels worden aan elkaar gelast zodat het een mooi strak geheel vormt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts