woensdag 27 december 2017

Isolatiewaarde pur platen

PUR staat voor polyurethaan, één van de beste en meest efficiënte isolatiematerialen op de huidige markt. Deze isolatievorm kun je toepassen onder de vorm van platen , maar ook onder de vorm van PUR -schuim. De platen hebben een betere isolatiewaarde dan de variant in schuim. Isolatieplaten met hun toepassingen, prijzen en aandachtspunten vind je hier. PUR - platen , polystyreen, EPS, glaswol en rotswol platen en zoveel meer.


Pur of polyurethaan is één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Maar je kan het op verschillende manieren toepassen. In de vorm van pur - platen of. PIR (polyisocyanuraat) is een kunststof die specifiek voor isolatie is ontwikkeld. Het is een verdere ontwikkeling van PUR en kent een veel hogere isolatiewaarde. Bovendien biedt PIR - isolatie platen een grotere brandveiligheid en is het beter beloopbaar.


Handig bij plaatsing op een plat dak, of onder een te storten . Spring naar Kosten hardschuimplaten - De hardschuimplaten van pur of pir worden meestal in pakken verkocht, een enkele keer per stuk. Omdat het materiaal bijzonder goed isoleert, heb je een veel dunnere laag van dit kunststof isolatiemateriaal nodig dan bijvoorbeeld wanneer je isoleert met het . PIR isolatie is verkrijgbaar in de vorm van isolatieplaten en wordt gebruikt als thermische isolatie voor diverse onderdelen van de woning: hellende daken, vloeren, spouwmuren, platte daken.

Ze hebben meestal een dampdichte laag aan twee zijden, zodat een apart dampscherm overbodig wordt. Polyurethaan ( PUR ) wordt de laatste jaren steeds vaker gebruikt om het dak te isoleren. PUR - isolatie biedt dan ook heel wat voordelen ten opzichte van andere isolatiematerialen. Zo kan je PUR dakisolatie zowel in plaatvorm als in schuimvorm verkrijgen.


Met laatste vorm kan elke kier compleet worden dichtgestopt. Gespoten PUR kan bijzonder snel aangebracht worden. Op minder dan dag is uw vloer perfect geïsoleerd.


Zuiver polyurethaan is het best. Eurofloor isolatieplaten voorzien in een bijzonder goede vloerisolatie met een zeer dunne isolatielaag. De platen zijn snel en efficiënt te installeren, dankzij hun dunne maar voldoende grote formaat.


Dag allemaal, we wensen te werken met vloerverwarming in onze woning. Om hierbij isolatie te plaatsen, hebben ze ons mogelijkheden meegedeeld: - pur - isolatie - platen. Wat zouden jullie aanraden? Zit hier véél verschil tussen? Hoe zit het met de prijs?


De tape is leverbaar in rollen van m. Er zijn verschillende methoden om te isoleren met PUR , bijvoorbeeld in de vorm van isolatieplaten of gespoten schuim. Ook wordt PUR gebruikt bij veel verschillende isolatie methoden.

Zo wordt PUR gebruikt bij vloerisolatie , spouwmuurisolatie en dakisolatie. De prijs van PUR isolatie ligt tussen de € en de € per m². Afmetingen: x m. Voor isolatiedoeleinden wordt vaak PUR hardschuim gebruikt. In tegenstelling tot PUR zachtschuim heeft hardschuim een heel gesloten cellenstructuur, waardoor het heel stevig en vormvast is.


PUR isolatieplaten van hardschuim zullen daarom nauwelijks vervormen of verslappen. Door hun hoge stevigheid worden . Koop isolatie materiaal online. Glaswol, Steenwol, PIR , PUR en EPS geschikt voor vloerisolatie en spouwmuur isolatie. Zo heb je de productie-energie al in enkele maanden tot jaar terugverdiend.


In het algemeen kun je zeggen: de verschillen in milieubelasting tussen isolatiematerialen onderling zijn erg klein vergeleken met de milieuwinst van het isoleren. BauderPIR W is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van muren. De unieke dubbele tandgroef verbinding (vanaf 100mm) zorgt voor een extreem goede aansluiting van de platen , waardoor er minder energieverlies optreed. Aan de buitenzijde is de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts