woensdag 20 december 2017

Sectionaalpoort

Sectionaalpoorten besparen geld en ruimte. Kiezen voor een kwalitatieve sectionaalpoort van Hörmann is kiezen voor de toekomst van uw woning. Bent u op zoek naar sectionaalpoorten van kwaliteit voor een lage prijs? Neem dan contact op met De Rooij garagedeuren en ontdek de mogelijkheden!


Een sectionaalpoort is de meestverkochte garagepoort.

Het voordeel ervan is dat ze veel goedkoper zijn dan de meeste andere poorten. Meestal wordt gewerkt met lichtere materialen, waardoor het elektrisch maken van een . Bij onze industriele sectionaalpoort kunt u vertrouwen op optimale veiligheid en duurzaamheid van het product, Wij staan garant voor de beste kwaliteit. Bekijk onze sectionaalpoorten. Geleverd in complete sets. Indien gewenst monteren wij de sectionaalpoort.


Altijd enkele op voorraad.

Isodoor garage en bedrijfsdeuren biedt altijd de beste prijs, kwaliteit en de beste… € 6500. Voor zij die een ultieme stap richting een superisolerende poort willen zetten, biedt Winsol een exclusieve innovatie aan: de thermisch onderbroken onderdorpel. Dankzij deze innovatieve isolerende dorpel is er geen koudebrug meer onderaan je sectionaalpoort omdat deze dorpel de traditionele slecht isolerende blauwe . Meer dan acht op de tien garagepoorten die we verkopen, zijn sectionaalpoorten.


Die zijn door de jaren heen heel wat betaalbaarder geworden. Een gemiddelde, goede sectionaalpoort kost je tussen de 1. Goed geïsoleerde sectionaalpoorten. Onze sectionaalpoorten zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn robuust en geven tocht geen kans. Zo creëert u een goed geïsoleerde en veilige garage. En niet onbelangrijk: u bespaart . Matrix Doors is een volledig onafhankelijke Belgische onderneming, gespecialiseerd in fabricage, verkoop en montage van sectionaalpoorten voor privé-gebruik en industrie.


In de productiehal in Boom vlakbij Antwerpen worden de poorten op maat gefabriceerd. Jef Remijsen te Turnhout is reeds jaren erkend Harol-dealer en heeft de beste prijzen voor sectionaalpoorten. Heeft jouw garagepoort zijn beste tijd gehad? Tocht ze, of sluit ze niet meer goed ?

Investeer dan in een nieuw exemplaar voor een energie-besparende, goed geïsoleerde, maar vooral veilige garage. Doordat een sectionaalpoort verticaal in verschillende panelen naar omhoog gaat bespaart u vooral veel plaats in de garage. De uit staal gemaakte poorten zijn niet alleen heel veilig door een uitgebreid veiligheidspakket, maar zijn ook zeer goed isolerend. Naast manuele poorten bieden wij ook . Bij sectionaalpoorten met sandwichpanelen is het deurblad opgebouwd uit zogenaamde ISO-panelen. Het plaatstaal is mm, het PU-hardschuim kan in . De sectionaalpoort bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn.


Hierdoor laat de poort zich makkelijken openen, zonder dat er extra ruimte voor de garage nodig is. Zijdelingse sectionaalpoorten en sectionaalpoorten vertonen slechts enkele verschillen in uiterlijk en techniek - de meest voor de hand liggende is de richting waarin de poort opent! Het gebruik van hoogwaardige . Bij dit poorttype glijden de panelen zijwaarts langs de muur van de garage. Wat is nu het voordeel van dit ongebruikelijke ontwerp?


Brandwerende sectionaalpoorten bieden een uitstekende oplossing voor het brandveilig afsluiten of compartimenteren van bedrijfspanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts