maandag 18 december 2017

Boenmachine voor marmeren vloer

Onderhoud marmeren vloer. Na jaren van intsensief gebruik op het natuursteen zoals marmer en graniet kan het voorkomen dat u vloer er dof uit. Door middel van een boenmachine ( eenschijfsmachine ) over u vloer te bewegen wordt de vloer weer glimmend zoals zij ervoor was, kleine microscopische . Volledig in classy chroom en voorzien van specifieke borstels waarvan voor parket, wax en marmer.


Deze boenmachine is voorzien van . Naast de HG producten hebben wij ook schoonmaakmachines voor vloeren in ons assortiment.

Boen-, schrob- en polijstmachines zijn is diverse maten en gewichten voorhanden. De multifunctionele karcher behaald schiterende boenresultaten op alle houten , linoleum,en marmeren vloeren. We hebben onze parketvloer laten schuren en anders laten behandelen waardoor we de machine niet meer gebruiken.


Tegen elk aannemelijk bod. Het onderhoud van natuursteen is eenvoudig en niet bewerkelijk, mits de juiste onderhoudsmiddelen worden toegepast. Nibo Stone legt uit welke middelen dat zijn. Een marmeren vloer opknappen door te polijsten kan met een boenmachine en verschillende polijstpads.


Deze polijstpads worden aangeboden als grove, middelgrove en een fijne pad.

In de drie fases van het polijsten van een marmeren vloer worden deze pads allen gebruikt. De grove pad zorgt voor het wegwerken van . Een boenmachine wordt gebruikt voor het boenen van vloeren uit hardhout, tegels of marmer. De borstel van een boenmachine roteert tegen hoge snelheid waardoor het stof en vuil van je vloer verwijderd wordt. Bij een vloer in natuursteen hebben we hoofdzakelijk de keuze tussen marmer , graniet en kalksteen. Hou er zéker rekening mee dat we bij.


Een veel gebruikt glansproduct is ongetwijfeld natuurlijke bijenwas, dat we met behulp van een boenmachine probleemloos aanbrengen. Het schoonmaken van hardhouten, marmeren , tegels of linoleum vloeren is veel makkelijker als je een boen schrobmachine hebt. Voor het snel en efficiënt reinigen van onder andere vinyl-, beton- en tegelvloeren en het boenen van hout en parket. Karcher FP 3boenmachine 1. De nieuwe FP 3is gebruiksvriendelijk en kan elk type harde vloer schoonmaken: laminaat, parket, PVC en linoleum.


De machine wordt gebruikt voor het reinigen van een vloer met water en zeep. Boenmachines worden ook weleens schrobmachines genoemd. Maar wat is nu het verschil tussen gewoon reinigen met een trekker en dweil?


Eenschijfsmachine of boenmachine voor het reinigen en polijsten van natuursteen. De dag nadat de voegen van de natuurstenen vloer geplaatst zijn, moet je de vloer poetsen met water en zeep. Reinigingspads zijn in verschillende soorten te . Kalksteen, marmer en cementtegels kunnen er niet mee behandeld worden.

Met een boenmachine krijgt je vloer probleemloos zijn glans terug. Marmer kent vooral binnenshuis zijn toepassingen voor vloeren en wanden in inkomhallen, leefruimtes, badkamers. Mits een aangepast onderhoud kan Marmer ook toegepast worden als bevloering in ontvangstruimtes of winkels. Marmer kan u na plaatsing en het uitdrogen van de voeg grondig . Zelf marmeren vloeren in top conditie brengen en houden.


Een perfect alternatief voor het risicovolle marmer kristaliseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts