donderdag 15 februari 2018

Hardsteen wastafel

Megadump Tiel voor tegels, sanitair, toilet, badkamer en laminaat. Badkamermarkt heeft een groot assortiment natuurstenen wastafels. Geef dan uw badkamer een frisse en luxe uitstraling met een natuursteen wastafel van Tegeldepot. Een natuursteen wastafel heeft een donkere kleur die neigt naar antraciet en goed harmonieert met een wastafelblad in natuursteen.


Alle typen sanitair vind je op BESLIST.

Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Voor iedereen een voordeel. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Ervaar de luxe van een design badkamer met een natuursteen wastafel. Voordelig design bestelt u online bij Badkamerdepot! Chinees hardstenen waskommen geven een natuurlijke uitstraling aan uw badkamer.

Iedere bluestone wasbak is uniek van structuur. Deze natuursteen is ook bekend als bluestone, blauwsteen of limestone. Met hardsteen wastafels creëert u een natuurlijke omgeving.


Dit product leveren wij gratis door heel Nederland! Koop uw wastafel bij sanitairwinkel Megadump in Dalen en kijk verder op onze webshop voor andere producten! De hardstenen wasbakken zijn in eigen beheer ontworpen en worden geïmporteerd uit China.


Andere steensoorten in overleg. Kan opgehangen worden door middel van de bevestiging gaten aan de achterzijde. Natuurlijk ook mogelijk als opzetwastafel. Dit model is iets kleiner als de Palermo en is daarom ook va.


Vóór gebruik, wrijf de natuurstenen wastafel in met olijfolie voor extra bescherming. Dit betekent dat ze gevoelig is voor bevlekking. Vandaar, reinig onmiddellijk na het morsen, houd het oppervlak stofvrij, sta niet toe dat vervuiling zich ophoopt (make-up, water, etc.), spoel de wastafel na gebruik . Natuursteen wastafels vindt u voor lage prijzen bij SK Natuursteen.


Bekijk ons ruime aanbod op de website of bezoek onze showroom in Berlicum. Deze exclusieve wastafel uit één stuk hardsteen is een echte eye-catcher en geeft elke badkamer allure.

Napoli wastafels zijn handgemaakt en h… € 8900. Fonteintjes antiek natuursteen Belgisch hardsteen. Bij StoneCenter bent u aan het goede adres. Wastafels van hardsteen bestel je voordelig online bij Sanifun via online- sanitairkopen. Hardsteen wastafel Salonga nodig?


De Taranto is een van de kleinere modellen wastafels die Forzalaqua in haar collectie heeft. De maat is slechts 50x30x8cm en helemaal handgevormd uit één stuk natuursteen. Prachtig design een exclusieve uitstraling door de vele verschillende afwerkinge. Denkt u erover om een natuursteen wastafel aan te schaffen?


U kunt bij ons terecht voor een wastafel van marmer, graniet of hardsteen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts