maandag 25 september 2017

Opknappen houten vloer

Bent u opzoek naar een specialist in een houten vloer opknappen ? Wij maken uw houten vloer weer als nieuw. Bekijk gauw ons werk en neem contact met ons op. Een houten vloer renoveren met Aantoonbaar Voordeel.


Hallo,ik wil graag mijn vloer opknappen.

Het is een houten vloer , ik meen dat het grenen is, het is best wel zacht hout. Nu begrijp ik dat ik de boel mo. Je houten vloer schuren met een parketschuurmachine kun je eenvoudig zelf. Onze vloerspecialisten werken volgens een vaste werkwijze tijdens het schuren van uw houten vloer. Houten vloer schuren en lakken, onze stappen.


Dit maakt het duidelijk en betrouwbaar voor de klant. Voordat we uw houten vloer kunnen opknappen door middel van lak bewandelen we eerst stappen. Oude parketvloer opknappen.

Dit terwijl parket schuren een klus is . Gerelateerde zoekwoorden: vloer laten schuren, schuren houten vloer , houten vloer schuren, houten vloer schuren en oliën, houten vloer schuren en lakken, reparaties uitvoeren aan houten vloer , opschuren parket, wanneer parket schuren, laminaat parket schuren, eiken vloer schuren, parketvloer opknappen , doe het zelf . Met deze klus leer hoe je een houten vloer moet opschuren. Allereerst moet je de vloer goed stofzuigen, waarna je oude vloerwas en hardnekkig vet en vuil verwijdert met behulp van een speciale vloerenreiniger of met terpentine. Zorg bij het werken met . Dat alles tegen aantrekkelijke prijzen. Natuurlijk stofvrij geschuurd en afgewerkt met duurzame materialen!


Wat voor parketlak is de skylt titanium? PU parketlak die niet zichtbaar op houtenvloeren , echt en geheel glansvrij. Skylt Titanium ultra-matte is een allround te gebruiken. Houtenvloer opknappen zonder te hoeven schuren!


JA, in heel veel gevallen is het . In historische panden bevinden zich nog vaak houten vloeren. Samen met rijkversierde trappen en fraaie stucplafonds maken ze deel uit van het historische interieur. Daarom verdienen ook deze houten vloeren aandacht bij restauratie. En dat betekent niet deze vloeren slopen en vervangen door een .

Nee, vorig jaar is mijn geoliede houten vloer ook geschuurd en opnieuw geolied. We hadden eerst plannen het ook zelf te doen, maar uiteindelijk was het nog een vrij intensief klusje. Ook omdat wij een soort whitewash over de vloer hebben gedaan, dat kan je zelf echt niet doen.


Hardwaxolie kleur is zeer geschikt voor houten vloeren en meubelen. White Wash geeft meubelstukken en of vloeren een white wash uitstraling. Indien nodig kunnen eventuele vloerdelen vervangen worden,daarna word deze geschuurd en opnieuw behandelwaarna de vloer weer nagenoeg nieuw is.


Naast het schuren van uw houten vloer of parketvloer bieden wij ook andere diensten aan, zoals het kleuren, oliën, lakken of opknappen van uw houten vloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts