vrijdag 19 januari 2018

Boenmachine voor parketvloer

Een boenmachine maakt het behandelen en onderhouden van uw vloer een stuk gemakkelijker. En het belangrijkst van alles: het resultaat is stukken egaler dan u ooit met de hand . Vind parket boenmachine op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Koop of Verkoop parket boenmachine op Marktplaats.

Begin met de hardste borstel en herhaal het werk met de middelste en met de zachtste borstel. Met een boenmachine voor parket van Overmat wordt de parketvloer eenvoudig onderhouden. Meer weten over actuele acties en.


Kärcher Boenmachine FP 303. De nieuwe FP 3is gebruiksvriendelijk en kan elk type harde vloer schoonmaken : laminaat, parket , PVC en linoleum. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te . Verhuur boenmachine , polijstmachineen toebehoren.


Naast het standaard onderhou dat voor elke houten vloer geldt ( dagelijks vuil en stof verwijderen), moet een met was behandelde houten vloer regelmatig opgeboend worden met een boenblok of een elektrische boenmachine.

Superplate Boenmachine Imetec, als een professioneel schoonmaken, makkelijk in het gebruik, ook als stofzuiger te gebruiken. Als uw aankoopbedrag €4- of meer is, is verzending gratis! Een goed geboende vloer ziet er fantastisch uit maar vraagt relatief het meeste onderhoud. Het is aangeraden uw parket per maand eens goed te polieren met een boenmachine en eventueel brengt u een klein laagje extra boenwas aan.


Onderhoudsolie aanbrengen op de parketvloer met een vloerwisser met een olie of wasdoek. Deze week bij bebo parket eiken parket , of eiken lamel in de leegverkoop. Wrijf het impregneermiddel goed in de nerven van het hout. Nu kunnen we de vloer afwerken met een boenmachine.


Vverwijder de hardste borstel, herhaal het werk met de middelste en als laatste gebruik je de zachtste borstel voor een mooie matte glans. Het met olie gevulde tandwielhuis zorgt voor een perfecte overbrenging . Deze stappen herhaal je net zo lang tot de vloer niet meer . Door haar groot contactoppervlak en haar laag toerental, zorgt dit toestel voor een egaal en glad schuurbeeld. Ze werkt alle schuursporen en overgangen van de band- en kantenschuurder weg. De onderhoudsolie kunt u aanbrengen met een katoenen doek of dikke kwast. Wrijf de olie met de lengte van de plank goed in totdat de olie is ingetrokken.


Afhankelijk van de houtsoort dient u deze stap te herhalen. Vervolgens begint u met het boenen van de olie doormiddel van een boenmachine.

Bij een geolie vernist en verweerde parketvloer is wekelijkse poetsen met warm water en een specifieke zeep zeker aangewezen. Bij een geboende parketvloer raden we aan om de houten vloer minimum maal per jaar te boenen met vloeibare was en een boenmachine. Gebruik dus telkens de juiste producten en . Handige boenmachine met toebehoren om uw parket een mooie glans te geven. Verschillende soorten borstels en vilten zijn aanwezig en nog volled… € 500. Floorboy boenmachine huren of kopen: Handig voor het inpoetsen van olie, polish en waslagen.


Reserveer hem online en u kunt hem afhalen. Deze machine is met hand te bedienen. Dit wordt gegarandeerd door de driehoekige vorm voor het polijsten van hoeken én tal van andere functies.


Inclusief de opzuiging van . Nijdam vloeren Groningen - verhuur boenmachine voor onder andere houten vloeren. Het apparaat is nog in goede staat en wordt geleverd met diverse schijven en borstels welke ook nog in zeer goede staat zijn. Let op: Dit artikel kan niet worden verzonden maar enkel worden opgehaald . Een ruim assortiment aan onderhoudsproducten voor houten vloeren zoals boenwas, plinten, luchtbevochtigers, inwaszolen en polish producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts