vrijdag 19 april 2019

Parket andere kleur geven

Ik heb diverse kleuren in het assortiment, dus keuze genoeg! Je kan niet alle houtsoorten kleuren , dat heeft te maken met de kleuropname. Bijvoorbeeld een beukenvloer in een grijze kleur zetten, oogt erg vlekkerig.


Eiken vloeren kun je uitstekend kleuren. Voor de kleur van uw parketvloer heeft u vele keuzes. U kunt ervoor kiezen om uw vloer een compleet andere kleur te geven , wij kunnen u alle denkbare kleuren bieden.

Maar ook kunt u ervoor kiezen om uw verkleurde parketvloer weer naar de originele kleur terug te halen of juist een iets andere tint. Indien men een bos kapt dan is het hout uit het midden anders, dan dat uit de rand van het bos hier zitten al kleurverschillen in, dit zal de uitstraling van de vloer beinvloeden. Nooit vergelijken met een andere parketvloer of een monsterbord uit de showroom.


Een nieuwe en veel gebruikte techniek is het kleuren van (bestaande) eiken houten vloeren. Indien u de kleur niet meer mooi vindt, u wilt restylen of u heeft een woning gekocht met een houten vloer, die u graag een andere kleur wilt geven is dit zeker een goede oplossing. Voor een totaal andere kleur en uitstraling biedt Baltussen Parket een ruim assortiment met kleuroliën. Denk hierbij aan, Castle Grey,.


Lichte en donkere vloeren.

Naast de vele kleuroliën , biedt het assortiment van Baltussen Parket ook de mogelijkheid om de vloer te verlichten of juist een donkere uitstraling mee te geven. Tegenwoordig is het mogelijk om een parket niet alleen in diverse houtkleuren te schilderen, maar kunt u hiervoor ook meerdere moderne kleuren gebruiken - van wit over taupe tot grijs. Kortom, voortaan kunt u niet alleen de muren van uw woning, maar ook de parketvloeren en de trappen in een andere kleur zetten.


Het is mogelijk om je houten vloer een hele andere uitstraling te geven. Om de kleur van je parket te wijzigen wordt de vloer door onze experts geschuurd en vervolgens afgewerkt met een kleur die bij je wensen aansluit. Vind meer informatie over het renoveren van parket of vraag een offerte voor parketrenovatie aan. Geef uw eiken parketvloer een kleureffect of maak hem zo donker als een wengé , met de juiste producten en kennis is bijna alles mogelijk. Producten voor kleuren van parket.


Uw parketvloer is reeds uniek, maar met een extra voorbehandeling of kleuring van het hout kan men nog juist dat ietsje verder gaan. Ook andere materialen, zoals wax of boenwas kunnen volstaan. U hoeft dus niet per se lak te gebruiken. Olie Naast parketvloer lakken is het mogelijk uw vloer een geheel nieuwe uitstraling te geven door deze te kleuren met olie ( bijvoorbeeld wit, grijs, of donker).


Uw vloer krijgt dan een kleurpigment in de nerven, zodat . Wilt u uw houten vloer of parketvloer voorzien van een nieuwe kleur ? Dan bent u bij Parketschurennederland. Naast white wash kunnen wij uw vloer ook diverse andere kleuren geven. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden . Ben je toe aan een andere kleur op de vloer?

Als je deze kleur wilt behouden, is het belangrijk om het hout te voeden en een laklaag te geven. Neem daarom altijd kleurstalen van de lak mee naar huis om bij de vloer te houden. De natuurlijke kleur behouden of een nieuwe kleur ? En welke voorbereidingen zijn nodig? Misschien verander je je inrichting of heb je een huis gekocht waar een houten vloer in ligt die qua kleur niet bij je interieur past.


Met olie is het mogelijk je parketvloer een andere kleur te geven. Ik heb ruim kleuren beschikbaar, dus er is altijd een tint die perfect bij jouw interieur past. Ik adviseer je daar graag over tijdens . Een gelakte parket - of houten vloer kan niet in een kleur afgewerkt worden. Bij een afwerking in hardwax kan er gekozen worden voor een kleur in de eerste laag. Wij komen graag bij u thuis om vrijblijvend advies te geven over de vele mogelijkheden om uw parket of houten vloer te behandelen.


Uw parketvloer schuren en kleuren is een uitstekende mogelijkheid als u uw vloer een nieuwe, frisse uitstraling wilt geven. Categorie: Kleuren voor parket. U wenst een groene houten vloer? Ecologisch, milieuvriendelijk, groen? Oak_tree Wat uw milieuwensen ook mogen zijn, het Devomat eco-assortiment is de beste groene keuze!


Voor u, uw klant en voor het milieu! In het laboratorium ligt het bewijs! Door het oplosmiddelgehalte in onze . Kan ik parket laten leggen op een vloer met verwarming ? Kan ik op elke ondervloer parket leggen?


In de meeste gevallen kan dit heel goed. Er zijn wel verschillende installatietechnieken. Kan ik mijn bestaande vloer een andere kleur geven ? Ja, dit kan ,maar met enkel houtsoorten niet zoals .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts