dinsdag 26 september 2017

Magica tegels

Aan de andere kant van het spectrum zien we sobere keramische tegels met de . Verkrijgbaar bij Tegelgroep. MAGICA vecht de middelmaat aan door excellentie na te streven en . De huiselijke uitstraling die u creëert met deze tegels is grenzeloos. De vormen, opdrukken, structuren en afwerking zorgen voor een eigentijdse sfeer in elke afzonderlijke ruimte.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina. Geen dure winkels en showrooms. Alle korting gaat direct naar de klant. Marstood staat voor Marble-Stone-Wood en brengt drie verschillende materialen samen in een complete collectie waarin ontwerpers en eindgebruikers hun gading vinden. De Marstood reeks wordt geproduceerd met de meest geavanceerde technologie die beschikbaar is in keramische tegels en is hierdoor uiterst sterk, . Wij presenteren u graag de actuele en volledige collectie in onze showroom.


Bent u op zoek naar een type tegel wat niet op onze website staat? Stockproducten beschikbaar en uit voorraad leverbaar.

Ontdek ze in onze showroom. Wij voorzien u met plezier van persoonlijk advies. Ook leverbaar in 15x1 15x6 30x3 30x6 45x4 60x6 45x9 15x90cm. Magica tegels vindt u bij Wout. Vraag nu eenvoudig en snel een offerte aan!


Hier is het al meer dan jaar één van de iconen van Italiaans keramiek. Kom dan langs Tegelcentrum Siddeburen. Bekijk hieronder alvast een gedeelte van ons aanbod ter inspiratie. Kenmerken:conditie: nieuwlevering: ophalen of verzendenbeschikbaarheid: op bestellingomschrijving:indien u magica tegels zoekt, laat het ons weten.


Eigentijds en verfijn de Blues vloertegel is geinspireerd door Belgisch hardsteen. Het is een keramische dubbelhard gebakken vloertegel met oppervlakken in zwart, bedrukt met een oneindige verscheidenheid van patronen. De vloertegels zijn van Italiaanse makerij. Van porseleinen vloertegels tot schitterende decortegels.


Deze tegels kunt u gebruiken voor in de woonkamer of badkamer. Dit betreft een nieuw product in verpakkingLet op! Deze kavel bevindt zich op locatie Zonnebaan te Utrecht.


Wij helpen u met de zoektocht naar uw gewenste tegel.

Welkom op de website van tegelsconcept. Natuurlijk hebben wij naast dit prachtig design ook veel andere producten te bieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts