maandag 25 september 2017

Gordijnen houten

Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist in gordijnen voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten van o. A-merken Kobe, Artelux en Eijffinger. Zowel vloerbedekking, gordijnen , verlichting als meubilair moeten op elkaar afgestemd worden en bij uw persoonlijke wensen en voorkeur passen. Een deskundig advies en een.


Voor meer informatie en een vrijblijvend advies bent u van harte welkom in onze winkel aan het Wed te Houten. Met vriendelijke groet, Nico, .

Op slechts autominuten van Houten vindt u Raat Meubelstoffering in Driebergen. Hier kunt u gratis parkeren. Maak van te voren een afspraak voor een vakkundig advies. Wij komen graag naar u toe in Houten voor een vakkundig advies voor uw gordijnen of blinds en het maken van gordijnen op maat!


In onze showroom in omgeving Houten kunt u verschillende gordijnen bekijken en bepalen welk. Gordijnenmode Leidsche Rijn De Meern Utrecht Gordijnen vitrage raamdecoratie binnenzonwering buitenzonwering. Zoekt u gordijnen of raamdecoratie in Houten ? Voor elk gordijn is een passende roede.

Van klassiek tot retro of modern. Wil je graag overdag ook de inkijk voorkomen met raamfolie? Heb je verduisteringsgordijnen voor je dakraam nodig? Of wil je jouw kamer helemaal afmaken met een rolgordijn of met houten jaloezieën?


Doe eenvoudig veel inspiratie op bij Praxis op de site of gebruik onze keuzehulp. En heb je de (rol) gordijnen gevonden . Kledingreparatie, kledingverandering, kledingherstel, gordijnen maken, u vindt het bij Naaiatelier Pasja, oftewel Kledingreparatie Houten. Goed ontworpen rolgordijnen en gordijnen.


Je vindt bij ons alles van verduisterende rolgordijnen tot prachtige gordijnen in allerlei materialen en stijlen. Bij een moderne betonnen vloer, kunnen warm getinte gordijnen voor sfeer zorgen. Bij een houten vloer staan moderne gordijnen in een off-white tint prachtig. Als je voor een dessin kiest met een groot patroon, heb je extra stof nodig. Het is namelijk het mooist als op . Overgordijnen van Copahome zijn tijdloos.


Klassiek of modern, cottage of vintage, er is steeds een stof die aansluit bij uw interieur. Met een bijpassende gordijnroede maakt u uw gordijn af. Ontwerp: Frits Kuitenbrouwer Deze houten gordijnen bieden tal van mogelijkheden.

Kleine wendbare scharnieren verzorgen de techniek. Raamdecoraties koopt u óók bij Leen Bakker. Van Wiefferen in Amersfoort levert vloeren, gordijnen en binnenzonwering.


Desso, Forbo en Tarkett in Amersfoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts