maandag 18 september 2017

Suncar zonnescherm

Gemaakt met hoogwaardige materialen en met een mooie en luxe uitstraling. SunCar is een uitvalscherm van bewezen kwaliteit en met een gunstige prijs- kwaliteitverhouding. Zonwering voor een comfortabel buitenleven.


Uitvalschermen, screens, knikarmen, buitenjaloezieën en rolluiken. Het Suncar Cassette knikarmscherm van Sunmaster is een robuust zonnescherm.

Er is tevens gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal, aluminium en UV-bestendig garen. Zo goed als nieuw zonnescherm. Zonnescherm jaar oud! De Suncare Cassette knikarmscherm is een volledig gesloten zonnescherm uitgerust met een bovenrolsysteem en een PVC doekgeleiding, waardoor het doek altijd voldoende afstand tot de armen heeft en het scherm altijd perfect sluit.


Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar het doek is daardoor ook . Alle bouten , moeren en andere bevestigingen controleren en eventueel natrekken. Werking nogmaals controleren en de eindgebruiker instrueren over het gebruik van het zonnescherm. Na een verbouwing van enkele jaren geleden is de hellingshoek van mijn zonnescherm veranderd (minder schuin).

Sinds die tijd sluit de kast niet meer goed. Het voordeel van dit type zonnescherm is dat u er heerlijk onder kunt zitten en er gemakkelijk onderdoor kunt lopen. De Suncar is standaard leverbaar tot 450cm breedte in de gekoppelde uitvoering kan zelfs een veelvoud van deze breedte bereikt worden, aangezien er ook diverse mogelijkheden in uitval zijn en u . De afgeronde kap zorgt voor een sierlijk. Knikarmscherm “ Suncar cassette” een compacte stijlvolle cassette-terrasscherm, de armen zijn zeer stabiel en sterk.


Was er tot op heden een maatwerk en een standaard versie, met ieder een eigen prijsstelling, vanaf heden bestaat er alleen nog het Suncar Cassette knikarmscherm, verkrijgbaar in iedere maatvoering met de prijsstelling van de standaardmaten. Het grootste ONLINE zonwering en rolluikonderdelenmagazijn van Nederland. Lage prijzen en snelle levering door grote voorraad.


Terrasoverkapping woning Vroomshoop: WIndvaste Ritsscreens elektrisch op afstandbediening. Woning in Zenderen: handbediend knikarmscherm. Op de foto: Twee schermen naast elkaar, uitgevoerd met één brede steun van cm. Suncar II: Cassettescherm.


Sunbasic: Semi-cassettescherm. Online veiling in opdracht van curator dhr. Heuzeveldt, verbonden aan Heuzeveldt Advocaten te Emmen, de inventaris en voorraad van Decokay Duinkerken V. Suneye 2-buis: Cassettescherm.

GROTE PARTIJ VERF, BEHANG, VLOEREN, DIV. De bewezen kwaliteit is behouden, maar de afwerking is sterk verbeterd. Dit zorgt naast een mooie en luxe uitstraling, voor een lange . De meeste schermen hebben in hun basisprijs een handbediening zitten. Handmatig met slingerstang.


Heb je een voorkeur voor handmatige bediening? Dan leveren we jouw zonnescherm met slingerstang. Elektrische bediening: vast of draadloos. Houd je van comfort en gemak?


Maak kennis met het Topino Knikarmscherm. Extra veel schaduw, daarvoor zorgt de Topino. Met een uitval tot maar liefst meter overkapt dit gestroomlijnde zonnescherm zelfs het ruimste terras, balkon of patio.


De slanke cassette is over een breedte van maximaal meter te plaatsen aan praktisch elke muur of plafond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts